طرز تهیه سس گوجه‌ فرنگی در خانه

غذاهای بین المللی

طرز تهیه سس گوجه‌ فرنگی در خانه

۰۱ مهر ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۰

سس گوجه‌ فرنگی از آن چاشنی‌هایی است که در هر خانه‌ای پیدا می‌شود و پیوندی که با غذاهای فست‌ فودی دارد، جدانشدنی است. به همین دلیل هم هست که علاقه زیادی به این سس وجود دارد؛ اما به هرحال هر محصول کارخانه‌ای به دلیل افزودنی‌هایش ضررهایی هم دارد.

فوت و فن‌ های تهیه عدسی

غذاهای ایرانی

فوت و فن‌ های تهیه عدسی

۰۱ مهر ۱۴۰۰ - ۲۱:۳۲

با این نکات طلایی یک عدسی جذاب و منحصر به‌فرد را در خانه درست کنید.

فوت و فن‌ های تهیه خورشت گل کلم

غذاهای ایرانی

فوت و فن‌ های تهیه خورشت گل کلم

۳۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۰

احتمالا وقتی تیتر این گزارش را دیدید تعجب کردید که مگر با گل کلم خورشت هم درست می‌کنند؟ بله و طعم بسیار متفاوت و جذابی دارد.

فوت و فن‌ های تهیه ته‌ چین گوشت

غذاهای ایرانی

فوت و فن‌ های تهیه ته‌ چین گوشت

۲۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۲:۲۲

ته‌ چین معمولا با مرغ درست می‌شود اما درست‌ کردن آن با گوشت هم تنوع است هم لذیذ بودن این غذا را دو برابر می‌کند؛ البته اگر گوشتخوار باشید.

طرز تهیه موساکا؛ جذاب و متفاوت

غذاهای بین المللی

طرز تهیه موساکا؛ جذاب و متفاوت

۲۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۶

ترکیب گوشت و بادمجان همیشه لذیذ بوده است؛ موساکا هم از این ترکیب استفاده کرده و باب میل‌تان خواهد بود.

طرز تهیه ته شیری؛ غذای جذاب جنوبی

غذاهای ایرانی

طرز تهیه ته شیری؛ غذای جذاب جنوبی

۲۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۱:۴۴

ته شیری یک مدل برنج جنوبی است که با شیر تهیه می شود و بسیار مقوی و خوشمزه است.

بهترین روش تشخیص بادمجان تلخ و شیرین

بهترین روش تشخیص بادمجان تلخ و شیرین

۲۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۱:۰۶

بادمجان یکی از اعضای مهم سفره های ایرانی است؛ با استفاده از بادمجان می توان غذاهای متنوع و بسیار لذیذی آماده کرد اما باید انتخاب بادمجان خوب را بلد باشید.

طرز تهیه اوتمیل رژیمی

غذاهای بین المللی

طرز تهیه اوتمیل رژیمی

۲۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۶

رژیم گرفتن و داشتن برنامه غذایی مناسب با کمی برنامه‌ریزی و آماده کردن غذاهای متنوع امکان‌پذیر است. شاید تا به حال اسم این میان وعده را زیاد شنیده باشید.

طرز تهیه خینکالی؛ غذای جذاب گرجستانی

غذاهای بین المللی

طرز تهیه خینکالی؛ غذای جذاب گرجستانی

۲۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۶

خینکالی در حقیقت نوعی کوفته ماکارونی و پر شده‌ای است که غذای مورد علاقه کشور گرجستان است.

ترش و پرخاصیت

طرز تهیه رب انار خانگی

ترش و پرخاصیت

۲۲ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۳:۳۰

رب‌ انار که در تهیه انواع غذاها از قبیل فسنجان، اکبرجوجه، انواع کباب یا خوراک و... استفاده می‌شود، خواص بسیار بالایی دارد و برای درمان یا پیشگیری از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها مانند فشارخون، قندخون و تقویت قلب و عروق و کبد موثر است.

قبلی۱۸بعدی