غذاهای ایرانی
فوت و فن تهیه رب انار
هرچند رب انار کارخانهای با برندهای مختلف در بازار هست اما بیشک ناخالصیهایی در آن وجود دارد بنابراین بهتر است این چاشنی را در خانه درست کنیم.
هرچند رب انار کارخانهای با برندهای مختلف در بازار هست اما بیشک ناخالصیهایی در آن وجود دارد بنابراین بهتر است این چاشنی را در خانه درست کنیم.
اگر به فلفل علاقه دارید و همهچیز را تند میخورید، دست به کار شوید و این ترشی را درست کنید.
اصولا در فصل پاییز غلظت خون بالا میرود و چهچیز بهتر از خوردن نوشیدنیهایی که این غلظت را به حداقل برساند؟ آب زرشک بهترین نوشیدنی برای این مسئله است و به راحتی هم میتوانیم آن را در خانه درست کنیم.
چغرتمه یک خورشت اصیل شمالی که طعم بسیار خوشمزه و تقریبا شیرینی دارد.
خرمالوی خشک شده را می توانید در کنار آجیل به عنوان پذیرایی، در پخت و پز و تزیین شیرینی و کیک استفاده کنید.
طرفداران غذاهای پلویی که با مواد طعم دهنده مخلوط شده باشند که اصطلاحا به آن قاطی پلو میگویند، کم نیستند. غذاهای پلویی که با خورشت کنار آن مخلوط میشود جذابیت بسیاری دارد چرا که قاطی شدن آنها با همدیگر طعم غذا را چند برابر جذاب میکند.
لیمو عمانی از دسته خوراکی هایی است که میتوانید با صبر و حوصله و کمی دقت در خانه آماده کنید و برای مصرف سالانه کنار بگذارید.
پاییز فصل پخت و استفاده از میوه به است. میوهای که میتوان از آن مربا و ترشیهای خوشمزهای درست کرد و با چند فوت و فن ساده از یک میوه طعمهای مختلفی را ساخت.
شیرینی ناپلئونی هرچند درست کردن و خوردنش سخت است اما جذاب است؛ پس دست به کار شوید.
برخلاف تصور عموم درست کردن انواع شیرینی باقلوا اصل ترکی استانبولی یا کیک باقلوا شربتی یا حتی باقلوا رشتهای یا همان کنافه اصلا کار سختی نیست.