همه آن‌چیزی که رژیمی‌ها و دیابتی‌ها برای خوردن یا پختن کیک و شیرینی باید بدانند

شیرینی کم‌شیرین

کاچی شیره‌ انگور

افطار با حال و هوای روستا

در روزهای ابتدایی ماه مبارک رمضان هستیم و خوردن پیش‌غذاهای سبک و در عین حال مقوی نقش به‌سزایی در سلامت ما در این ایام دارد.
در روزهای ابتدایی ماه مبارک رمضان هستیم و خوردن پیش‌غذاهای سبک و در عین حال مقوی نقش به‌سزایی در سلامت ما در این ایام دارد.
کد خبر: ۱۳۶۰۶۲۵

کاچی شیره انگور یکی از پیشنهادهای بسیار مناسب این ایام است که خواص زیادی داشته و قوای جسمی ما را تقویت کرده و ما را تا انتهای ماه رمضان حفظ می‌کند.

مواد اولیه:

آرد گندم: 4قاشق غذاخوری(1000تومان)
شیره انگور: یک لیوان متوسط(7000تومان)
آب: 2لیوان
روغن، کره یا روغن حیوانی: 4قاشق غذاخوری
گلاب: 2قاشق غذاخوری(1000تومان)
زعفران دمکرده و زردچوبه: به میزان لازم
پودر پسته، خلال بادام یا... برای تزیین: به میزان لازم

طرز تهیه: 

آب و شیره انگور را در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت می‌گذاریم و وقتی کمی جوشید از روی حرارت برداشته و کنار می‌گذاریم.

آرد را در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت گذاشته و تفت می‌دهیم تا وقتی که بوی خامی آن گرفته شده و کمی تغییر رنگ داده و قهوه‌ای روشن شود.(نباید تیره شود چون شیره انگور آن را تیره می‌کند) سپس نصف روغن یا کره و زردچوبه را اضافه کرده و هم می‌زنیم و بعد از کمی تفت‌دادن یکباره شربت را به آرد اضافه می‌کنیم و مدام هم می‌زنیم تا گلوله نشود بعد حرارت را کم‌کرده و در قابلمه را می‌گذاریم تا کاچی پخته و به روغن بیفتد و در نهایت آن را در ظرف مناسبی ریخته و باقی کره را روی آن ریخته و با پودر پسته، خلال بادام یا... به دلخواه تزیین‌کرده و موقع افطار یا سحر سرو می‌کنیم.

نکات آشپزی: اگر به‌جای آرد معمولی از آرد نانوایی استفاده کنیم نتیجه کار بسیار بهتر خواهد شد.

مژده مظهری - روزنامه نگار / ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها