مواد اولیه
چغندر متوسط: ۳عدد
برنج: ۳پیمانه
فیله مرغ: ۴ عدد
پیاز متوسط: ۲عدد
زعفران دمکرده: ۲قاشق غذاخوری
آبلیموترش تازه: ۲قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه
چغندرها را شسته، پوست آنها را گرفته و رنده درشت میکنیم. پوست یکی از پیازها را گرفته و خردکرده و در ماهیتابه مناسب ریخته و با کمی روغن روی حرارت میگذاریم و تفت میدهیم تا سرخ شود.
سپس چغندرها را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم و بعد از چند دقیقه نمک، فلفل و آبلیموی تازه را به آن اضافه کرده و به تفتدادن ادامه میدهیم.
پیاز دیگر را خرد کرده و در قابلمهای ریخته و با کمی روغن روی حرارت تفت میدهیم و وقتی کمی نرم شد فیلههای شسته و خردشده مرغ را همراه نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران دمکرده به آن اضافهکرده و کمی تفت داده و با کمی آب میپزیم.
برنج را که چند ساعت قبل با کمی آب و نمک خیس کردهایم در قابلمهای ریخته و با مقداری آب پخته و آبکش میکنیم سپس قابلمه را شسته و دوباره روی حرارت میگذاریم و کمی روغن در آن ریخته و یک چغندر را خردکرده و ته آن میگذاریم سپس لایهبهلایه مقداری برنج آبکششده و مخلفات لبو را میریزیم تا تمام شود.
در قابلمه را گذاشته و روی حرارت زیاد میگذاریم تا وقتی بخار در آن جمع شود سپس حرارت را کم میکنیم و وقتی از پخت لبوپلو مطمئن شدیم آن را در دیس مناسبی ریخته و فیلههای مرغ را دور آن چیده و سرومیکنیم.
ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
پاسداشت زبان فارسی در عصر شبکههای اجتماعی و تکنولوژیهای نوین در گفتوگو با عضو هیات علمی دانشگاه تهران
دکتر علیاکبر ولایتی، مشاور رهبر معظم انقلاب در امور بینالملل در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه«جامجم» مطرح کرد
با وحید اسدی، مدیر رادیو جوان درباره رویکردهای جدید این رادیو در ۲۸ سالگی تأسیس آن گفتگو کردیم