حفاظت از مغزها‌!

چگونه آجیل را برای طولانی‌مدت نگه‌داریم؟

حفاظت از مغزها‌!

۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۶

 شرط می‌بندم بسیاری از شما در ماه اردیبهشت هنوز هم مقداری آجیل در خانه دارید و این آجیل‌ها را جایی پنهان کرده‌اید تا دست بچه‌ها به آن نرسد. البته که از این پنهانکاری قصد بدی ندارید و برای روز مبادا، ‌مهمانی‌ها یا اصلا برای این‌که کم‌کم آجیل‌ها را به خود بچه‌ها بدهید این کار را انجام می‌دهید اما حواس‌تان باشد اگر برخی نکات را رعایت نکنید،‌آجیل شما بوی ماندنی می‌گیرد و دیگر به درد خوردن نمی‌خورد.

خوراکی‌هایی خوش عطر و طعم با توت‌فرنگی

دستور چند خوراکی خوش‌رنگ‌و‌بو باشاه‌میوه فصل‌بهار

خوراکی‌هایی خوش عطر و طعم با توت‌فرنگی

۲۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۵

زیبا، ‌خوش عطر و طعم و دوست‌داشتنی؛ ‌انگار همه صفات خوب یک خوراکی رویایی درمیوه توت‌فرنگی جمع شده است. این میوه که نوع گلخانه‌ای آن تقریبا در تمام طول سال در برخی از فروشگاه‌ها پیدا می‌شود در اصل میوه‌ای بهاری است و می‌توان با آن انواعی از نوشیدنی، مربا و دسرهای خوش عطر و طعم درست کرد و از طعمی بی‌نظیر آن لذت برد.

زیره ریزه میزه خاصیت ازش می‌ریزه‌!

نگاهی به خواص دارویی و درمانی زیره

زیره ریزه میزه خاصیت ازش می‌ریزه‌!

۲۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۵

زیره یکی ازادویه‌های معطر است که به دو صورت زیره‌سبز و زیره سیاه یا زیره ایرانی در طبیعت یافت می‌شود. فواید زیره بی‌شمار است. همچنین از زیره در آشپزی و پزشکی استفاده می‌شود.

این برنج، نان و شیرینی می‌شود نه پلو

خواص و طرز تهیه آرد برنج

این برنج، نان و شیرینی می‌شود نه پلو

۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۴

آرد برنج محصولی است که از آسیاب کردن دانه‌های شکسته شده برنج به‌دست می‌آید. این آرد فاقد گلوتن منبعی غنی از فیبر، ویتامینB، مواد معدنی نظیر فسفر، مس، منیزیم‌، قند، پروتئین،کربوهیدرات، چربی و...است.این آرد در صنایع غذایی و برای تهیه انواع دسر مانند فرنی، شیرینی برنجی، حلوا، سوپ و...کاربرد دارد.

شش‌انداز، یک خورش خوش‌خوراک گیلانی

شش‌انداز، یک خورش خوش‌خوراک گیلانی

۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۱

خورش شیش‌انداز یا شش‌انداز را یکی از خورش‌های محلی گیلانی می‌دانند ولی در شهرهای دیگر، از جمله شیراز، زنجان، قزوین، مازندران و… هم تهیه می‌شود.

ارزان و پرطرفدار

با دستور غذایی برای تمام فصول آشنا شوید

ارزان و پرطرفدار

۰۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۸

جغور بغور یا حسرت الملوک یکی از غذاهای سنتی ایران است که در قدیم جزو غذاهای ارزان و مختص قشر ضعیف جامعه بود. جغور بغور غذای مرسوم شهرهای تهران، زنجان، کرمانشاه، رشت، اردبیل وساری بود، اما داستانی که این غذا را جالب‌تر کرده این است:

مرغ پرتقالی، یک طعم تازه و خوش‌ بو

در فصل پاییز و زمستان مرغ را به شیوه‌ای متفاوت بپزید

مرغ پرتقالی، یک طعم تازه و خوش‌ بو

۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۷

حتما شما هم اغلب اوقات برای خوشمزه‌تر شدن مرغ از رب گوجه، آ‌ب نارنج یا گاهی حتی رب انار استفاده می‌کنید  اما توصیه می‌کنم تا فصل پرتقال هست، یک طعم تازه را امتحان کنید‌.

ظروف قابل استفاده در هواپز

هر ظرفی مناسب هواپز نیست

ظروف قابل استفاده در هواپز

۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۳

هواپز، دستگاهی نسبتا جدید است که سر وکله اش درآشپزخانه باز شده و طرفداران خاص خودش را دارد. کار کردن با این وسیله کاربردی قلق‌های خودش را دارد. یکی ازموضوعات مهم در ارتباط با استفاده از هواپز، ظروف مناسب برای استفاده در این دستگاه‌است.

دانه‌دانه مثل شکرک

شکرک عسل زیر ذره‌بین

دانه‌دانه مثل شکرک

۲۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۲

حتما شما هم با شکرک زدن عسل مواجه شده‌اید و این نکته که آیا این عسل سالم و طبیعی است یا تقلبی و دست‌ساز ذهن‌تان را به خود مشغول کرده است. عسلی که ما انتظار داریم ببینیم، عسلی با غلظت مناسب رنگی کاراملی و شفاف است. اما شکرک زدن این معجزه زنبور‌های عسل می‌تواند ما را نسبت به سلامت و کیفیت عسل دل‌چرکین کند.

این خوراکی بهتر از هیچی است!

فوت و فن‌های پخت یک قویماق همه چیز تمام

این خوراکی بهتر از هیچی است!

۱۸ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۱

قویماق یا کاچی آذربایجان یک دسر مقوی و خوشمزه است که برای تهیه آن از مواد اولیه ساده‌ای مثل آرد، شکر و روغن استفاده می‌شود. قویماق در واقع همان کاچی است که در تبریز، اردبیل و برخی دیگر از شهرهای ترک زبان با این نام شناخته می‌شود. در این مقاله از بلاگ اکالا می‌توانید با طرز تهیه قویماق آشنا شوید.

قبلی۲بعدی