گفتمان اقتصاد مقاومتی تنفس طبیعی یا مصنوعی

۲۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۶:۵۳

ایام منتهی به هفته گذشته در حوزه اقتصاد مقاومتی کنگره‌ای برگزار شد که نام آن و خیل کثیری از مدعوین آن تفاوت نمایانی با همایش‌های مشابه داشت. آغازی بر جنبش ملی اقتصاد مقاومتی عنوانی بود که شروع یک حرکت مردمی باورمند را نوید می‌دهد.

هنرمند مسجدی، سینمای قرآنی

۰۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۲

آقای فرج‌الله سلحشور ـ خدا رحتمشان کند ـ کارش را پیش از انقلاب اسلامی با هنر مسجدی شروع کرد و از ابتدا دغدغه دینی و قرآنی و اسلامی داشت. ایشان در تمام حیات هنری خود تلاش می‌کرد توانمندی‌هایی چون بازیگری، نویسندگی و کارگردانی را در مسیری هدایت کند که بتواند ارزش‌ها و قصه‌های قرآنی را بیان کند.

تجارت و جهالت علیه سلامت

۲۶ دی ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۰

تجارت و جهالت را باید دو مساله عمده‌ای دانست که این روزها سلامت شهروندان را تهدید می‌کند، زیرا برخی افراد سودجو برای کسب درآمد از حساسیت‌های مردمی سوء‌استفاده کرده و با تبلیغات دروغین وانمود می‌کنند سلامت آنها در گرو مصرف داروهایی است که آنها تهیه کرده‌اند، اما برخی شهروندان غافل هستند که این دارو‌ها دست‌کم سبب نارسایی کلیه و کبد آنها می‌شود.

بازگشت ابدی به فلسطین

۰۵ دی ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۷

سمیر قنطار «شهید فلسطین» عنوانی که به‌حق شایسته آن است. مجاهدی که بعد از 29 سال تحمل حبس و شکنجه رژیم صهیونیستی اولین جمله‌اش پس از آزادی از چنگال اسرائیل این بود: از فلسطین اشغالی برگشتم تا دوباره به فلسطین بروم.

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم ...

۰۵ دی ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۹

«نظرسازی»هایی که این روزها به اسم «نظرسنجی» در برخی وبسایت‌های خبری منتشر و خاستگاه تولید خبر، تحلیل و جریان‌سازی له یا علیه اشخاص حقیقی، حقوقی یا گروه‌های مختلف سیاسی می‌شود، نه‌تنها از منزلت و مرتبه «اعتبار» علمی ساقط هستند بلکه از نظر «برد تعمیم»‌ها نیز که از ارکان «نظرسنجی» یا «افکارسنجی» علمی محسوب می‌شود کاملا مخدوش و متزلزل است.

پاسخی به اظهارات سخنگوی دولت

۰۳ دی ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۷

به‌دنبال درج جمله‌ای به‌نقل از دکتر نوبخت سخنگوی محترم دولت مبنی بر این‌که سازمان صداوسیما نقش اپوزیسیون دولت را ایفا می‌کند که در برخی از روزنامه‌ها چاپ شد، درباره چگونگی موضوع مهم تعامل دولت محترم و رسانه ملی توجه به این نکات دارای اهمیت است.

حل مشکلات رفتاری جامعه با سریال‌های تلویزیونی

۲۲ آذر ۱۳۹۴ - ۰۷:۴۶

نظریه شناخت اجتماعی، اولین بار توسط آلبرت بندورا در سال 1986 مطرح شد.

چه پیامی را به چه کسانی و با چه هدفی منتقل کنیم؟

۲۲ آذر ۱۳۹۴ - ۰۴:۱۵

علم اعصاب‌شناختی، رشته مطالعه پیوند مغز و سایر ابعاد دستگاه عصبی به‌ویژه مغز، با پردازش شناختی و نهایتا رفتار است. رویکرد شناختی در تبلیغات، آگهی را به عنوان اطلاعاتی در نظر می‌گیرد که باید در مغز پردازش شود.

مدل خاص برنامه‌سازی در بسیج رسانه ملی

۰۴ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۴

در گذشته، خبر موضوعی عام بود، اما با رشد علوم و نیاز جوامع به علوم و فنون مختلف، اندک اندک چهره اخبار تغییر کرد و تکثر و تنوع رسانه‌ها باعث تخصصی شدن پیام‌ها و اخبار شده است.

اقوام و ساخت درونی قدرت

۲۵ آبان ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۶

فرهنگ ایرانی، با دو ویژگی تنوع فرهنگی و قومی شناخته شده است. در طول دوران مختلف تاریخی، این تنوع و گونه‌‌های مختلف اقوام به دلیل درون‌زا بودن ابعاد هویتی همواره یکی از مهم‌ترین عوامل حفظ انسجام و وحدت ملی بوده است.

قبلی۱۳بعدی