اربعینی در قامت نوجوانان
قدیمترها، چادر مادرمان را برمیداشتیم و خیمه میزدیم، دست میبردیم بالا و شبیه زنجیرزنها عمل میکردیم. پسربچهها راه میافتند توی کوچه تا پول جمع کنند و یک هیات کوچک بزنند.
قدیمترها، چادر مادرمان را برمیداشتیم و خیمه میزدیم، دست میبردیم بالا و شبیه زنجیرزنها عمل میکردیم. پسربچهها راه میافتند توی کوچه تا پول جمع کنند و یک هیات کوچک بزنند.
دگرگونسازی تجربههای دیگر و برآوردن الگویی جدید برای برنامهسازی، امری مسبوق به سابقه است. ما در زمینه خواندن و خوانندگی در دنیای رسانهای امروز و بهویژه در تلویزیون، برنامههای مختلفی در ایران و جهان داشتهایم. غالب این برنامهها، به تکخوانی مرتبط است اما در سالهای اخیر ما شاهد جمع خوانیهای بسیاری در قالب سرود بودهایم. این سرود خوانیها که پیشتر بهصورت بسیار آشنایی در حوزه تواشیح با مضامین قرآنی و دینی، بروز پیدا کرده بود بهتازگی با محتواهای دیگر و با اشکال متفاوتی تولید و پخش شده است.
سریال طنز «موجوصخره» دومین تجربه جدی مجید صالحی در سریالسازی است که با فرمول جدیدی توسط این کارگردان ساخته شد تا بتواند طنز تلویزیونی را با رنگولعابی متفاوت نسبت به دیگر آثار طنز به تصویر بکشد.
تازهترین ساخته احمد معظمی با نام «بازپرس» به تهیهکنندگی محمدرضا شفیعی از شبکه یک آغاز شده است.
رواج شادی در هر جامعهای از مهمترین اهداف رسانههای ملی و مردمی است. در عصر حاضر کشمکش بین فضای مجازی و دیگر رسانهها موضوعی جدی است. شبکههای اجتماعی زندگی روزمره افراد را بدون سانسور و با هدف ایجاد مخاطب و اغلب کسب درآمد به نمایش میگذارند. این نمایش از زندگیها تا حدود زیادی خلافواقع و اغراق شده است.
انسانها بهدلیل ترکیب شگرف خلقت خود از جسم و روح، در مسیر رشد و تکامل مادی و معنوی و اجرایی کردن رسالت الهی و انسانی خویش در مقام اشرف مخلوقات و جانشین خداوند در زمین، نیازمند استفاده و پاسخگویی مناسب و شایسته و سلامت کامل تغذیه جسم و روح خود هستند.
بیگمان مهمترین موضوعی که در حال حاضر نسبت به کتاب و امر خواندن در کشور مطرح است، بحث «دسترسی به کتاب» است؛ موضوعی که در نمایشگاه کتاب نیز، سوژه محوری صحبتهای مسئولان مهم کشور بود و در هر بازدید و هر اظهارنظر، تصمیمگیران اصلی کشور توجهات را به آن جلب میکردند.
«میکائیل» حاصل همکاری سیروس مقدم به عنوان کارگردان و سعید نعمتا... در مقام نویسنده فیلمنامه است؛ یک سریال پلیسی که طبق گفته سازندگانش، قرار بوده یک وسترن ایرانی باشد!
یکی از گامهای مهم برای دستیابی به تمدن اسلامی و شکوفایی هرچهبیشتر آن، هویتبخشی به جامعه اسلامی بهعنوان یک امتواحده است. تبیین مشترکات میان کشورهای اسلامی و دور کردن آنان از اختلاف و تفرقه و اعطای هویت ملی و دینی به آنها، نقش مهمی در ایجاد اعتماد میان مسلمانان و درنهایت همکاری و مقابله با دشمن دارد. احساس هویت و خودباوری، به معنای آگاهی به ارزشهای اصیل الهی و ارزشهای خودی است.
اصطلاح «تمدن نوین اسلامی»، یکی از مهمترین و بنیادیترین گفتمانهایی است که رهبر اندیشمند انقلاب اسلامی بهعنوان بلندترین آرمان امت اسلام ارائه کرده است؛ آرمانی که ملت ایران با انقلاب اسلامی سنگبنای آن را نهاد. سخن گفتن از بازآفرینی و تجدید بنای تمدن اسلامی - که مبتنی بر تفکر دینی ناب و تدین عمیق و همهجانبه مسلمانان روشناندیش و برخاسته از بیداری اسلامی است-برافراشتن بیرقی امیدبخش و نشاطآفرین در برابر تمدن غرب است.