ارتباط فرانسوی برای خودتحقیری
جدیدترین خبر مهم دنیای ادبیات، اعطای جایزه ادبی گنکور مهمترین جایزه ادبی فرانسه است که برای دومینبار به نویسنده فرانسوی ــ الجزایری کمال داوود، اعطا شد.
جدیدترین خبر مهم دنیای ادبیات، اعطای جایزه ادبی گنکور مهمترین جایزه ادبی فرانسه است که برای دومینبار به نویسنده فرانسوی ــ الجزایری کمال داوود، اعطا شد.
دومین همایش بین المللی حضرت زینب (س) روز چهارشنبه هفته جاری – شانزدهم آبان- به همت اندیشکده زنان و خانواده اندیشگاه عالی تجربه نگاری انقلاب اسلامی در دانشگاه جامع امام حسین (ع) در تهران برگزار میشود.
احکام صادره ازسوی آخوند خراسانی که دربخش پیشین ذکر شد،دقیقا مضمون همان روایاتی است که ولایتفقیه را اثبات میکند و علما و فضلایی مانند امام خمینی(رحمها...علیه) به آن استناد کردهاند. اگر آخوند خراسانی،حوزه امور عمومی را به مردم سپرده بود، هرگز نمیتوانست از جنبه فقهی، اینگونه سخن بگوید.
تاریخ روایت میکند که تاریخ روضهخوانی در ایران به دوره صفویه باز میگردد. شاید از همان ایام در کنار مداحان و روضهخوانان مرد، زنان نیز دستی بر آتش بردند و در رثای امام حسین(ع) خواندند. اما در دوره قاجار و به همت قمرالسلطنه دختر فتحعلیشاه قاجار تعزیه و روضههای زنانه در ایران رونق بیشتری گرفت و هویتی مستقل یافت. شعله عشق به حسین(ع) از روضههای تشریفاتی دربار گذر کرد و به خانههای مردم کشیده شد.
نفوذ و تبعات خطرناک آن ازهمان آغازین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی دربهمن ۱۳۵۷ تا تازهترین بیانات مقاممعظم رهبری درجمع پیشکسوتان و فعالان دفاع مقدس و مقاومت درچهارمهرماه۱۴۰۳همواره درنگاه امامین انقلاب، امری مهم و هشداردهنده بوده و همواره بر آن تاکید داشتهاند.
اگرچه از سالهای دور حمایت از صهیونیسم و اسرائیل در میان برخی از مدعیان ایران و ایرانیت رواج داشت اما طی یک سال اخیر وپس ازجریانات هفتم اکتبر۲۰۲۳، این اعلام وابستگی و حمایت، علنیتر، جدیتر و گستاخانهتر شده است!
اگر در ویکیپدیا بهدنبال اطلاعات درباره «روز کوروش» باشید، به این عبارت برمیخورید: «روز کوروش بزرگ، در ۷ آبان (۲۹ اکتبر) یک روز در گاهشمار غیررسمی و ملی ایران در گرامیداشت کوروش بزرگ، بنیانگذار و نخستین پادشاه شاهنشاهی هخامنشی است. این روز امروزه بهصورت جهانی گرامی داشته میشود.»
صفحه مجازی «پیرغلامان» در ذهن خیلیها با تلاشهایش برای حل مشکلات پیرغلامان و روضهخوانان نیازمند شکلگرفت. حمید محمدی محمدی که میراث پدرش در روضهخوانی را در فضای رسانه پی میگیرد، سالها در مطبوعات و خبرگزاریها برای مجالس حسینی خدمت کرده و این روزها در یکی ازخبرگزاری ها، بخشی از انرژیاش را برای همین کار صرف میکند.
در تاریخ فقه اسلام، فقیهی را نمیتوان یافت که مسأله ولایتفقیه را طرح و طرد کرده باشد و یا فقیهی را نمیتوان یافت که به مشروعیت حاکمیت دیگری غیر از ولایتفقیه فتوا داده باشد.
در تاریخ آمده است که حضرت علی (ع) در تمامی دوران زندگی خود بسیار با درایت بودهاند.