پدرانه‌هایی در حاشیه

چند خط برای کتاب «پروژه‌‌ پدری» از آثار ماندگار نشر اطراف

پدرانه‌هایی در حاشیه

۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۹ | نظر

کتاب پروژه‌ی‌ پدری به‌قلم جمعی از پدران جوان ایران نوشته شده است؛پدرهایی که از فرزندان متفاوت خود سخن می‌گویند. مطالعه این کتاب، به تمام مادران توصیه می‌شود زیرا اغلب خانم‌ها، پدر فرزندان‌شان را به بی‌توجهی و سهل‌انگاری در امر تربیت متهم می‌کنند. همان پدرانی که گاه ما مادرها، آنها را بی‌تفاوت به مسائل خانه و خانواده می‌دانیم اگر از احساسات خود بنویسند، بسیار لطیف‌تر و شاعرانه‌تر از ما خواهند نوشت.

همدیگر را مهرورزانه بپذیریم

نگاهی به کتاب «سقیفه و خلافت» در آستانه عید بزرگ ولایت

همدیگر را مهرورزانه بپذیریم

۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۹ | نظر

این روز‌ها که در آستانه‌ عید غدیر خم هستیم، صحبت‌ها درباره واقعه غدیر خم زیاد است اما نمی‌شود درباره غدیر حرف زد اما به واقعه «سقیفه» بی‌اعتنا بود. توجه به غدیر بسیار خوب است اما ندیدن سقیفه، دهن‌کجی است به تاریخ. دو واقعه‌ نزدیک به هم، بسیار حساس و مهم در تاریخ صدر اسلام که مکمل هم هستند و متاسفانه، سقیفه مخرب غدیر.

اهمیت مدیریت در یک باشگاه ادبی

اهمیت مدیریت در یک باشگاه ادبی

۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۹ | نظر

باشگاه ادبی گوهر در بهار سال گذشته تشکیل شد و من هم خانم مهرابی، مدیر این باشگاه را می‌شناختم و از طریق ایشان به این باشگاه دعوت شدم. بنده قبل از ورود به مباحث ادبی، بیشتر در حوزه فیلمنامه و ادبیات دراماتیک فعال بودم. دو‌سالی در این حیطه فعالیت داشتم و چند فیلمنامه کوتاه و بلند نوشتم.

ده کیلومتر از زمین

ده کیلومتر از زمین

۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۳ | نظر

کتاب «ده کیلومتر از زمین» خاطرات و روزگفته‌های اوگاریت دَندَش، خبرنگار المیادین با ترجمه اسماء خواجه‌زاده در نشر معارف منتشر شده است. دندش چندین سال به‌عنوان خبرنگار در لبنان کار کرده و حوادث مختلفی از‌جمله حمله ۲۰۰۶ اسرائیل به این کشور را پوشش داده است.

گوهر، راوی داستان زنان قهرمان

با فاطمه مهرابی، مدیر باشگاه ادبی گوهر درباره این تشکل و نسبتش با ادبیات گفت‌و‌گو کردیم

گوهر، راوی داستان زنان قهرمان

۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۲ | نظر

تعریف زن در جوامع سنتی به توصیفاتی محدود می‌شود که عموما برگرفته از ویژگی‌های ظاهری زنان یا نقش‌آفرینی آنها به عنوان مادر و همسر است. اگرچه امروزه روایت زن در جامعه دگرگون‌ شده؛ اما در وادی ادبیات، زنان همچنان واجد ویژگی‌های پذیرفته شده جامعه سنتی هستند.

نقطه اشتراک؛ دفاع مقدس

نگاهی انداختیم به زندگی و مهم‌ترین آثار چند نویسنده شاخص استان البرز

نقطه اشتراک؛ دفاع مقدس

۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۱ | نظر

پرونده ویژه ما در این شماره به باشگاه ادبی گوهر اختصاص داشت که فعالیت خود را در استان البرز و شهر کرج آغاز کرده است اما همت و تلاش اعضایش برای رسیدن به استانداردهای یک تشکل ادبی باعث شده برخی نویسندگان و محققان، از تهران برای شرکت در نشست‌های هفتگی آن، راهی کرج شوند.

تمرکززدایی ادبی

تمرکززدایی ادبی

۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۵ | نظر

سیاست تمرکززدایی برای رسیدن به عدالت اجتماعی و فرهنگی از‌جمله سیاست‌هایی بود که از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی به اجرا درآمد و مسئولان کشورمان در هر جایگاهی تلاش می‌کردند امکانات رفاهی و معیشتی را به دورترین شهرها و روستاهای ایران بزرگ برسانند و مانع مهاجرت مردم به شهرهای بزرگ‌تر و خصوصا پایتخت شوند.

بچه تهرون!

مجموعه «متولد تهران» بنا دارد ما را بیشتر با چهره‌های شاخص این شهر آشنا کند

بچه تهرون!

۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۷ | نظر

تهران قلب تپنده ایران است. سال‌هاست که این شهر در دامنه البرز آرام گرفته و لباس پایتختی کشورمان را به تنش کرده. روستای کوچک قرن‌های دور به شهر بزرگ سال‌های نزدیک بدل شده است. شهری که حیات خود را از ساکنانش می‌گیرد و متقابلا به آنها هویت می‌دهد.

پناهگاهی برای آرامش روح

پناهگاهی برای آرامش روح

۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۲ | نظر

نمایشگاه انفرادی نقاشی‌های کامیار صادقی، با عنوان «بازتعریف» یکشنبه ۱۸ خرداد در نگارخانه ابوالفضل عالی حوزه هنری افتتاح شد و تا ۳۱ خرداد ادامه دارد. صادقی، با گذشت سال‌ها به خلق نقاشی، تصویرسازی‌، کتاب، مرمت آثار نقاشی و اجرای نقاشی دیواری در سطح شهر تهران پرداخت.

سفری به قلب تاریخ انقلاب با کتاب

سفری به قلب تاریخ انقلاب با کتاب

۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۴ | نظر

نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در راستای ترویج فرهنگ مطالعه و آشنایی نسل جدید با سیره و شخصیت امام‌خمینی(ره)، پویش ملی کتابخوانی «روح‌الله» را تا پایان خرداد ۱۴۰۴ برگزار می‌کند.

نامتعارف اما تماشایی

نامتعارف اما تماشایی

۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۷ | نظر

بهروز افخمی زمانی به یک «تمام‌کننده» موفق در پروژه‌های ناتمام و نیمه‌کاره تلویزیونی و سینمایی معروف بود، از سریال به‌یاد ماندنی «کوچک جنگلی» گرفته که ناصر تقوایی آن را در همان اوایل کار رها کرد و افخمی آن را به سرانجامی درخور و ماندگار رساند تا فیلم «روز فرشته» کار نیمه‌تمام محمدرضا هنرمند که به یک فیلم سوررئالیستی بامزه تبدیل شد تا فیلم«تختی»که کنکاشی معماگونه در پروژه برجای مانده مرحوم علی حاتمی بود.