ببینید | حافظ‌ خوانی آقای سفیر

ببینید | حافظ‌ خوانی آقای سفیر

۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۲ | نظر

جون ‌پیو سفیر کره جنوبی در ایران: حافظ می‌گوید که خوشبختی واقعی در مادیات نیست، بلکه در لحظاتی از زندگیست که در کنار یکدیگر سپری می‌کنیم

عکاسی از رمضان و نوروز در جشنواره «ماه در آیینه آب»

عکاسی از رمضان و نوروز در جشنواره «ماه در آیینه آب»

۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۲ | نظر

روزهای ماه مبارک رمضان و تقارن آن با نوروز، موجب شده که متولیان عرصه فرهنگ در هر بخش و مجموعه‌ای به فکر برگزاری یک رویداد فرهنگی و هنری برای ماندگار شدن لحظات باشند؛ چراکه این لحظات هر ۳۰ سال یک بار رخ می‌دهد و آخرین باری که رمضان با نوروز تقارن داشت در اوایل دهه ۷۰ بود.

تا ابد زنده یاد شهیدان!

مروری بر روند شکل‌‌گیری سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران

تا ابد زنده یاد شهیدان!

۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۸ | نظر

۲۲ اسفندماه ۱۳۵۸ سالروز صدور فرمان تاریخی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی‌(ره) مبنی بر تاسیس بنیاد شهید انقلاب اسلامی‌ است. تصویب قوانین در زمینه رسیدگی به رزمندگان و بازماندگان جنگ‌ها در تمام دنیا امری متداول و معمول است تا همه این کشورها که به‌نوعی زمانی را درگیر جنگ بوده اند، بتوانند برای جانباختگان و بازماندگان برنامه‌ها و خدماتی در ‌شان ارائه دهند.

ماجرای اسکار و سینمای ایران

ماجرای اسکار و سینمای ایران

۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۰ | نظر

یادداشت دلسوزانه «کیهان»‌،باعنوان «چرا ازجایزه اسکار«در سایه سرو»خوشحال نشدم؟»، توجهم را جلب کرد. متن یادداشت را خواندم و علی‌رغم اکراهم درخصوص نوشتن مطلب درباره سینمای‌جهان و ایران در ده‌ساله اخیر و نگارش به‌ندرت مقاله وتحلیل سینمایی و نوشته، اشتیاق نوشتن نکاتی و گوشزد موضوعی راهبردی رادرمن برانگیخت.

تحقق یک معجزه

تحقق یک معجزه

۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۲ | نظر

 محسن مقصودی، مستندساز درباره سفرش به لبنان گفت: «تنها دلگرمی و استنادی که در هفته اول داشتیم، صحبت‌های حضرت آقا و سید از قرآن بود که می‌گفتند قطعا پیروزی با ماست.»

از تبریز تا واتیکان

از تبریز تا واتیکان

۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۱ | نظر

حجت‌الاسلام سیدهادی خسروشاهی درسال۱۳۱۷ در تبریز، در خانواده‌اى آراسته به دین، علم و فقاهت، به‌دنیا آمد. تاریخ سه قرن از حیات و کوشش علمى و فقهى اجداد وى که جملگى از علماى بزرگ و فقهاى نامدار ایران و عراق در دوران خود بوده‌اند، این حقیقت را به‌خوبى روشن مى‌سازد.

چرا «چیرو» ناکام بود؟

نویسنده کتاب «رازهای دوبلین» در تلاش است خلأهای موجود در تاریخ شفاهی ورزش ایران را پر کند

چرا «چیرو» ناکام بود؟

۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۳ | نظر

ورزش از پدیده‌های مورد توجه جامعه ایران است و البته در میان رشته‌های ورزشی، فوتبال جایگاه ویژه‌ای دارد. این ادعا شاید آن‌قدر واضح است که نیاز به ارائه ادله برای اثباتش نباشد. عجیب این است که با وجود عشق و علاقه به ورزش و به‌خصوص فوتبال، در کشور ما به اندازه‌ای که در کشورهای دیگر رایج است، کتاب‌های مربوط به این رشته پرطرفدار منتشر نمی‌شوند.

هویت ایرانی در قاب سینمای ملی

در مدرسه نقد جام‌جم سینمای ملی و ارزش‌های ایرانی بررسی شد

هویت ایرانی در قاب سینمای ملی

۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۶:۵۰ | نظر

در ادامه نشست‌های بررسی سینمای ایران وجهان درروزنامه‌جام‌جم،بهزاد زهرایی منتقد و مدرس سینما و ازمدرسان «مدرسه‌نقد» جام‌جم، سیدعلی ماه، مجید محمدزمانی و شهاب‌الدین عالمی از هنرجویان مدرسه نقد به بررسی سینمای ملی پرداختند.

رئیس جمهوری: نام حکیم نظامی بر تارک فرهنگ بشری می‌درخشد

چهارمین دوره بزرگداشت حکیم نظامی؛

رئیس جمهوری: نام حکیم نظامی بر تارک فرهنگ بشری می‌درخشد

۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۱ | نظر

رئیس جمهوری در پیامی به مناسبت چهارمین دوره بزرگداشت حکیم نظامی گفت: حکیم نظامی، حکیمی است که نامش بر تارک فرهنگ بشری می‌درخشد و روشنایی صلح را بر گستره جهانی می‌گستراند.