حدود ۶۰۰۰ پیج شامل پزشکان باصلاحیت و فاقد صلاحیت کافی یا افراد غیرپزشک (مداخلهگران) وجود دارد که به انجام تبلیغات برای انجام عملهای جراحیزیبایی میپردازند. در این میان، واحد کنترل نظارت نظامپزشکی به ۱۲۰۰ مورد از سایتهای پزشکان تذکرات آییننامهای داده است، اما متاسفانه اکثر سایتهای مجازی، غیرپزشک هستند که دلالی اعمال زیبایی را انجام میدهند؛ موضوعی که توسط پلیس فتا باید مدیریت شود.
«۲۵۰میلیون دندان پوسیده دردهان ایرانیها وجود دارد.» این رارئیس کل سازمان نظامپزشکی ایران، میگویدو بربهداشت نامناسب دندانهای مردم کشورمان تاکید دارد. اماچرا با وجود این حجم از فرهنگسازی و تبلیغات درخصوص رسیدگی به دندانها، با چنین عددی روبهرو هستیم؟
این روزها، بحران کمبود پزشک در ایران،درکنار تلاشها برای افزایش ظرفیتهای پذیرش دانشجویان پزشکی ونبود زیرساختهای آموزشی کافی، به یک مثلث معیوب تبدیل شده که هر ضلع آن دیگری را تقویت میکند.از یکسو، کمبود پزشک در بسیاری از مناطق کشور بهویژه در روستاها و مناطق کمتر توسعهیافته به یک معضل جدی تبدیل شده و ازسوی دیگر، بهمنظور جبران این کمبود، ظرفیتهای پذیرش دانشجویان پزشکی بهطور چشمگیری افزایش یافته اما در این میان، ضلع سوم مثلث، یعنی زیرساختهای آموزشی بهطور قابلتوجهی عقب مانده است.
معاون بهداشت وزارت بهداشت به تشریح آخرین وضعیت شیوع آنفلوآنزا و تب دنگی پرداخت و گفت: خوشبختانه روندی که امروزه وجود دارد یک روند افزایشی نیست و متوقف شده است.
«ارز ترجیحی دارو از سال آینده حذف خواهد شد.» خبری که حدود یک ماه و نیم پیش محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت آن را اعلام و شوک بزرگی به شبکه دارویی کشور وارد کرد. با وجود اینکه طبق گفته ظفرقندی، هنوز برنامهریزیای برای حذف ارز ترجیحی دارو در سال آینده انجام نشده است اما ازهمین چند وقت اخیر شاهد افزایش قیمت و کمبود برخی از داروها در کشور هستیم. موضوعی که گمانهزنیها را از اجرای مجدد طرح دارویار و با شکل و شمایل دیگری بیشتر کرد.
محققان میگویند ضربه جدی به سر ممکن است ویروس های خفته را در بدن بیدار کند.
شاید پیشگیری به معنای قرارنگرفتن درمعرض خطر باشد، اما تقویت سیستم ایمنی، راهکاری برای زمانی است که فرد در معرض و در خطر ابتلا به بیماری قرار میگیرد اما سیستم ایمنی بدنش، مقاومتر از آن چیزی است که خیلی زود ازخودش ضعف نشان بدهد و بیمار را زمین بزند. اماچطورمیتوانیم سیستم ایمنی بدنمان رادر این روزهای آلوده به ویروس، تقویت کنیم؟ سوالی که دکتر محمدرضا صالحی، متخصص بیماریهای عفونی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جامجم به آن پاسخ میدهد.
تحقیقات جدید نشان می دهد که مصرف قهوه فقط در صبح با کاهش ۱۶ درصدی خطر مرگ زودرس و ۳۱ درصد کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی در مقایسه با افرادی که قهوه نمی نوشند مرتبط است.
ویروس های تنفسی بر افراد تأثیر متفاوتی دارند، برخی ممکن است فقط چند روز بیماری شان طول بکشد، در حالی که برخی دیگر با بهبودی طولانیتر نسبت به آنفلوانزا و کووید مواجه میشوند.