طرز تهیه لبوپلو
یک غذای متفاوت
این پلوی خوشمزه و خوشرنگ یکی از غذاهای سنتی و قدیمی است و احتمالا امروزیها خیلی با آن آشنایی ندارند. کسانی که دنبال تنوع در وعدههای غذایی هستند لبوپلو میتواند گزینه بسیار خوبی باشد.
این پلوی خوشمزه و خوشرنگ یکی از غذاهای سنتی و قدیمی است و احتمالا امروزیها خیلی با آن آشنایی ندارند. کسانی که دنبال تنوع در وعدههای غذایی هستند لبوپلو میتواند گزینه بسیار خوبی باشد.
کله جوش غذایی سنتی و مغذی تهیه شده از کشک است که به جلوگیری از پوکی استخوان کمک می کند. کله جوش در هوای سرد بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.
تره کوهی یا ماس بلبله، یک گیاه پرخاصیت است که در استانهای گیلان، ایلام و غیره و همچنین کشور ارمنستان و جمهوری آذربایجان در فصل بهار بهصورت خودرو میروید و غذاهای مختلفی با آن طبخ میشود.
خشكبار به دلیل طعم و مزه خوب، در میان موادغذایی طرفداران بسیاری دارد اما چند سالی میشود كه در میان خشكبارهای معمول و همیشگی، میوههای خشك مانند سیب، پرتقال، توتفرنگی، كیوی، آناناس، موز، هندوانه، طالبی و... جایگاه خاص و ویژهای پیدا كردهاند؛ میوههای خشكی كه دارای مواد مغذی و ویتامینهای فراوان است و میتواند یادآور طعم و مزه میوههای چهارفصل باشد.
یکی از چالشهای پیش روی خانوادههای افراد مبتلا به دیابت، تهیه و تدارک غذای مناسب برای این بیماران است. از جمله بهترین غذاها برای بیماران مبتلا به دیابت، غذاهای سرشار از حبوبات و گوشتهای فاقد چربی یا کمچرب است.
دسر خرمالو علاوه بر رنگوبوی خاص، دارای خاصیت زیادی مانند تقویت سیستم ایمنی بدن و رفع سرماخوردگی نیز هست. این دسر خوشرنگ را میتوان بهعنوان عصرانه یا برای رنگینترکردن میز پذیرایی استفاده کرد.
بورانی کنگر که هم به صورت دسر و هم به عنوان غذای اصلی استفاده میشود، غذای بسیار مناسبی برای کلیه مزاجهاست و برای افراد مستعد پوکی استخوان مفید میباشد.
طبخ و صرف سبزی پلو با ماهی یک سنت دیرینه در ایران در شب سال نو است، اما با ارمغان خانهنشینی برای همه ایرانیان در ایام کرونا این توفیق اجباری ایجاد شده با تمرین درست کردن این غذای سنتی به سبک بانوان مازندرانی، تنوع غذایی را برای خانوادههایشان افزایش دهند.
«شولی» یک غذای سنتی یزدی و بجا مانده از گذشتگان و یکی از بهترین مواد غذایی سنتی برای بهبود عملکرد دستگاه گوارش و جلوگیری از ابتلا به یبوست است.
برخی غذاهای کاشان بسیار خوشمزه بوده و از گذشته متعلق به مردمان این شهر است. افرادی که عاشق غذا هستند، همواره غذا را یکی از مهمترین اهداف سفر خود قرار می دهند و دوست دارند حتما مزه غذاهای محلی مقصد خود را بچشند.