طرز تهیه دلمه سبزیجات؛ یک وعده جذاب پاییزی
معمولا اولین چیزی که با شنیدن دلمه به ذهنمان میرسد دلمه با برگ مو است؛ وقتی با ظرافت مواد دلمه را روی برگ مو میریزیم و آن را بقچهپیچ میکنیم. دلمه اما فقط با برگ مو نیست.
معمولا اولین چیزی که با شنیدن دلمه به ذهنمان میرسد دلمه با برگ مو است؛ وقتی با ظرافت مواد دلمه را روی برگ مو میریزیم و آن را بقچهپیچ میکنیم. دلمه اما فقط با برگ مو نیست.
ناردون در زبان مازندرانی به معنای دانه انار است و خورشت ناردونی یکی از غذاهای لذیذ شهرها و روستاهای مازندران است که با دانههای انار، مرغ ،رب انار و سیر تهیه می شود.
ترشی پیاز قرمز به روشهای مختلفی تهیه میشود و شما میتوانید با انتخاب ادویههای مختلف به طعم ترشی مورد علاقه برسید.
بورک از جمله غذاهای که چند منظوره است و میتوان آن را به صورت گیاهی و غذای گوشتی آماده کرد.
اسنک مرغ از جمله غذاهای جذاب است که میتوانید آن را با ادویه و افزودنیهای مختلف از جمله قارچ و پنیر آن را به غذایی مطلوب طبع همه تبدیل کنید.
شکلات صبحانه از دسته خوراکیهایی است که برای هر گروه سنی جذاب و دوست داشتنی است و حتی میتواند کسانی را که به وعده صبحانه علاقه ندارند را راغب کند تا این وعده را استفاده کنند.
بعضی از مواد غذایی و خوراکیها سالهاست که با همدیگر ترکیب میشوند مانند کره بادامزمینی و مربا، پنیر و بیسکویت، یا نخودفرنگی و هویج. اما خوراکیها و مواد غذایی دیگری هم وجود دارند که در کنار همدیگر طعم فوقالعادهای پیدا میکنند و کیفیت مغذیتری به خود میگیرند.
خورشت به یکی از انواع خورشت های ایرانی است که بهدلیل داشتن به تازه از عطر و بو و خواص درمانی زیادی همچون سمزدایی کبد، تقویت دستگاه گوارش، درمان و بهبود سرماخوردگی و... برخوردار است. به غیر از اینها این غذا یک خورشت فصلی است که تنها در زمان کوتاهی از سال که به تازه موجود است میتوان آن را تهیهکرد و از مزه و خواص آن نهایت بهره را برد.
کمتر چیزی هست که نشود با آن ترشی درست کرد؛ یکی از اینها لوبیا سبز است که شاید در نگاه اول ترشی جذابی به نظر نرسد، اما کافی است امتحان کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
دیگچه مشهدی از دسرهای محلی است که در استان خراسان پخت میشود و اسم دسر نشانگر پخت بیشتر این دسر در مشهد است.