در این شماره از چاردیواری طرز تهیه آش بادمجان را که طعمی متفاوت از آشهای مرسوم دارد، به شما آموزش میدهیم.
مواد اولیه برای 4 نفر:
برنج نیمدانه: نصف پیمانه(3000تومان)
عدس، نخود و لوبیاسفید: روی هم یک پیمانه(3000تومان)
سینهمرغ: 100گرم(3000تومان)
بادمجان متوسط: 3عدد(2000تومان)
پیاز متوسط: 3عدد(1000تومان)
سیر تازه: 5حبه(500تومان)
کشک: یک پیمانه(2000تومان)
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:
حبوبات را از شب قبل و برنج را یکساعت قبل از پخت خیس میکنیم. حبوبات را به جز عدس در قابلمهای ریخته و وقتی نیمپز شد گوشت را شسته و همراه با زردچوبه و فلفل به آن اضافهکرده و روی حرارت کم میگذاریم تا بپزد.
عدس و برنج را همراه با کمی آب، نمک، فلفلسیاه و زردچوبه در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت میگذاریم تا بپزد.
در این فاصله پوست بادمجانها را گرفته، خردکرده و در تابهای ریخته و با کمی روغن تفتداده و سرخ میکنیم و در انتها روی آن نمک، فلفلسیاه و زردچوبه و نصف لیوان آب ریخته و در تابه را میگذاریم تا بپزد.
وقتی مرغ پخت آن را از حبوبات پختهشده جدا و ریشریشکرده و با بادمجان خوب مخلوط میکنیم و آن را همراه کشک، برنج و عدس به آش اضافهکرده وخوب همزده و روی حرارت کم میگذاریم تا جا بیفتد. در این فاصله سیر و پیازها را خرد و با کمی روغن سرخکرده و نصف آن را به آش اضافه میکنیم.
در نهایت آش را در ظرف مناسبی ریخته و با گوشت ریشریششده، بادمجان سرخشده، پیازداغ، سیرداغ و کشک تزئین و سرو میکنیم.
نکات آشپزی: برای مخلوکردن بادمجان و مرغ نباید از گوشتکوب برقی استفاده کرد چون له میشود و ظاهر و رنگ آش را خراب میکند.
مژده مظهری - روزنامه نگار / ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی«جامجم» با احمد ابوالقاسمی یکی از موفقترین قاریان قرآن و میزبان برنامه «محفل»
در گفتوگو با دکتر علیرضا کیخا معاون امور استانهای رسانه ملی مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین: