پس تا دیرنشده آن را تهیه کرده و با آن انواع غذاها از قبیل کوکو، سالاد، آش و... پخته و از خوردن آن لذتبرده و ایمنی و سلامت بدنتان را بالا ببرید.
مواد لازم:
برنج معطر ایرانی: 3پیمانه
والک تازه: نیمکیلو
سماق: 2قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده:
2قاشق غذاخوری
نمک و روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:
برنج را از حدود یک ساعت قبل از پخت شسته و با کمی آب ولرم و نمک خیس میکنیم. والک را پاککرده و با دقت شسته و در آبکش میریزیم و وقتی آب اضافهاش رفت، آن را نواری یا معمولی خردکرده و در تابهای ریخته و کمی تفت میدهیم.
اگر این کار را انجام بدهید، برنج شفته نمیشود چون والک موقع پخت، آب پس میدهد. برنج را در قابلمه مناسبی ریخته و روی آن آبجوش ریخته و روی حرارت میگذاریم. وقتی نیمپز شد والکها را در برنج ریخته و به آرامی هم میزنیم تا با هم مخلوط شود و بعد از چند دقیقه جوشیدن برنج را آبکش میکنیم.
در قابلمه مناسبی تهدیگ مورد نظر را گذاشته و لایهبهلایه برنج، سماق و زعفران دمکرده میریزیم تا برنج تمام شود. برنج را روی دم میگذاریم و وقتی پخت و دم کشید، این برنج خوشعطر و طعم را با گوشت و ماست یا سالاد سرو میکنیم.
نکات آشپزی: والک طعم تندی دارد و نباید در مصرف آن زیادهروی کرد و این برنج را میتوان بهصورت کته هم طبخ کرد که طعم بهتری بگیرد.
مژده مظهری - روزنامه نگار / ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان