یه مرغ شکم پر باطعمی عالی و البته تند و فلفلی
طرز تهیه مرغ شکم پر به سبک مکزیکی
مرغ شکم پروقتی با سلیقه مکزیکی ها پخته شود تند خواهد بود و بسیار لذیذ،چون غذاهای مکزیکی در جهان شهره هستند.
مرغ شکم پروقتی با سلیقه مکزیکی ها پخته شود تند خواهد بود و بسیار لذیذ،چون غذاهای مکزیکی در جهان شهره هستند.
این خورش خوشمزه شباهت زیادی به خورش فسنجان و یکی از خورش های محبوب در استان گیلان است. طلا کوله در زبان گیلکی یعنی جوجه خروس و این خورش به صورت سنتی در گیلان با گوشت خروس تهیه می شود.
پیاز سوخاری از سوخاری هایی محسوب می شود که علاوه بر اینکه بسیار ارزان قیمت است و مواد آن همه جا در دسترس است ، طعم بسیار خوبی نیز دارد.
مرغ شکم پر از غذاهای خوشمزه و لذیذ ایرانی است که به روشهای مختلفی طبخ میشود و در هر نقطه از ایران سبک خاصی برای پخت آن وجود دارد. مرغ شکم پر همان طور که از نامش مشخص است، با قراردادن یک سری مخلفات و سبزیجات معطر در شکم مرغ تهیه میشود و به همین دلیل ارزش غذایی بالایی دارد.
در حالیکه خانمهای کدبانو ایرانی این توانایی را دارند که با هر میوه و صیفی و حتی پوست انواع میوه خوشمزهترین مربا های خانگی را تهیه کنند به نظر میرسد هنوز طرز تهیه مربای انار چندان شناخته شده و همهگیر نشده است
ترشی انجیر را به روشهای متفاوتی میتوان تهیه کرد که در همه آنها سرکه، آب و انجیر از مواد لازم اصلی هستند.
آش سبزی یکی از آش های سنتی و بسیار قدیمی بخصوص در شیراز است که اغلب به عنوان آش نذری مورد استفاده قرار میگیرد. این آش با روغن داغ، پیاز داغ، آبلیمو و نان سنگک سرو میشود.
خورش هویج تبریزیها از جمله غذاهای سنتی و مجلسی استان آذربایجان شرقی است که هم با مرغ و هم با گوشت گوسفندی طبخ میشود. در گذشته این خورش به جای هویج با زردک طبخ میشد که شبیه هویج بود و شیرینی کمتری هم داشت.
یک دسر محبوب در بین مردم ترکیه است که البته بین گردشگران مختلف هم محبوبیت و شهرت خاصی پیدا کرده است
اصلی ترین مواد تشکیل دهنده این نوشیدنی مربوط به اسپرسو و شیر می شوند که شباهت زیادی به لاته دارد