سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از کتاب کاله
بادمجانها را به صورت طولی و لایه لایه برش دهید. لایههای بادمجان را با روغن زیتون چرب و آنها را با نمک و فلفل طعم دار کنید. بادمجانها را ۲ تا ۳ دقیقه کباب کنید. بعد از کبابی شدن باید ضخامت آنها کم و نازک شده باشد. در نهایت روی بادمجانهای کباب شده سرکه بالزامیک بریزید.
نانهای تست را با قلمموی آشپزخانه به روغن زیتون آغشته کنید. روی هرکدام از نانها به طور مساوی پنیر موزارلا، برگ ریحان تازه و بادمجان کبابی قرار دهید. و در آخر تکه نان دیگری را روی آنها بگذارید.
ساندویچها را درون دستگاه ساندویچساز یا گریل قرار دهید تا بپزند. اگر دستگاه گریل یا ساندویچساز در اختیار ندارید ساندویچهایتان را در مقدار کمی روغن سرخ کنید. برای تهیه پنینی میتوانید از هر ماده دلخواه دیگری درون نانها استفاده کنید و از طعم آن لذت ببرید.
برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد