پنینی بادمجان یک نوع ساندویچ مجبوب ایتالیایی

طرز تهیه پنینی بادمجان

این غذا به دلیل سادگی و طبخ متفاوتش طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است. برای تهیه این غذا می‌توانید از مواد مختلف استفاده کنید و ترکیبی از آن‌ها را درون نان تست قرار دهید و سپس آن را گریل کنید.
کد خبر: ۱۲۹۶۸۰۶

طرز تهیه پنینی بادمجان

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از کتاب کاله

مواد لازم برای تهیه پنینی بادمجان
بادمجان متوسط چهار عدد
روغن‌ زیتون دو قاشق غذا خوری
پنیر موزارلا۲۰۰ گرم
نان باگت
نمک و فلفل به مقدار لازم
ریحان تازه ساطوری شده دو قاشق غذا خوری
 
طرز تهیه پنینی بادمجان
طرز تهیه پنینی بادمجان
مرحله اول

بادمجان‌ها را به صورت طولی و لایه لایه برش دهید. لایه‌های بادمجان را با روغن زیتون چرب و آن‌ها را با نمک و فلفل طعم دار کنید. بادمجان‌ها را ۲ تا ۳ دقیقه کباب کنید. بعد از کبابی شدن باید ضخامت آن‌ها کم و نازک شده باشد. در نهایت روی بادمجان‌های کباب شده سرکه بالزامیک بریزید.

مرحله دوم

نان‌های تست را با قلم‌موی آشپزخانه به روغن زیتون آغشته کنید. روی هرکدام از نان‌ها به طور مساوی پنیر موزارلا، برگ ریحان تازه و بادمجان کبابی قرار دهید. و در آخر تکه‌ نان دیگری را روی آن‌ها بگذارید.

مرحله سوم

ساندویچ‌ها را درون دستگاه ساندویچ‌ساز یا گریل قرار دهید تا بپزند. اگر دستگاه گریل یا ساندویچ‌ساز در اختیار ندارید ساندویچ‌هایتان را در مقدار کمی روغن سرخ کنید. برای تهیه پنینی می‌توانید از هر ماده دلخواه دیگری درون نان‌ها استفاده کنید و از طعم آن لذت ببرید.

برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها