در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از کتاب کاله
بادمجانها را به صورت طولی و لایه لایه برش دهید. لایههای بادمجان را با روغن زیتون چرب و آنها را با نمک و فلفل طعم دار کنید. بادمجانها را ۲ تا ۳ دقیقه کباب کنید. بعد از کبابی شدن باید ضخامت آنها کم و نازک شده باشد. در نهایت روی بادمجانهای کباب شده سرکه بالزامیک بریزید.
نانهای تست را با قلمموی آشپزخانه به روغن زیتون آغشته کنید. روی هرکدام از نانها به طور مساوی پنیر موزارلا، برگ ریحان تازه و بادمجان کبابی قرار دهید. و در آخر تکه نان دیگری را روی آنها بگذارید.
ساندویچها را درون دستگاه ساندویچساز یا گریل قرار دهید تا بپزند. اگر دستگاه گریل یا ساندویچساز در اختیار ندارید ساندویچهایتان را در مقدار کمی روغن سرخ کنید. برای تهیه پنینی میتوانید از هر ماده دلخواه دیگری درون نانها استفاده کنید و از طعم آن لذت ببرید.
برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفت و گوی اختصاصی «جامجم» با سید ابراهیم محمد الدیلمی، سفیر یمن در تهران تشریح شد