یک سالاد ایتالیایی خوشمزه با طعمی بی نظیر

طرز تهیه سالاد پانزلا

سالاد پانزلا یک سالاد ایتالیایی است که به دلیل داشتن گوجه، خیار و پیاز می‌توان آن را کمی شبیه به سالاد شیرازی دانست. طرز تهیه را در ادامه بخوانید و به سادگی در منزل پانزلا را درست کنید
کد خبر: ۱۲۹۶۲۷۰

طرز تهیه سالاد پانزلابه گزارش جام جم آنلاین به نقل ازکتاب کاله

مواد لازم برای تهیه سالاد پانزلا
گوجه فرنگی بزرگچهار عدد
سیردو حبه
خیاردو عدد
پیاز قرمزیک عدد
زیتون سبز۱۰۰ گرم
نان تستچهار عدد
ریحانیک دسته
جعفرییک دسته
پودر پنیر پارمسان 
روغن زیتونسه قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیکدو قاشق غذاخوری
شکرنصف قاشق غذاخوری
نمک و فلفل
طرز تهیه سالاد پانزلا
طرز تهیه نان سالاد پانزلا

نان‌های تست را به قطعات یک سانتی‌متری تقسیم کرده و با برس کمی روغن زیتون روی آن‌ها میزنیم وبه مدت ۲۰ دقیقه در فر می‌گذاریم تا ترد شوند.

در صورت تمایل میتوانید کمی سیر له شده را هم برای طعم‌دار کردن تست‌ها روی آن بگذارید و داخل فر قرار دهید.

طرز تهیه سالاد پانزلا

خیار، گوجه فرنگی و پیاز را به شکل دلخواهتان خرد کنید و داخل کاسه بزرگی بریزید، زیتون‌ها را حلقه حلقه کرده و به آن اضافه کنید. برگ‌های ریحان را هم جدا کرده و درکاسه بریزید.

در صورت تمایل می‌توانید فلفل دلمه‌ای رنگی را هم به دستور تهیه اضافه کنید.

طرز تهیه سس سالاد پانزلا

روغن زیتون، سرکه بالزامیک، شکر، نمک و فلفل را در ظرفی مخلوط کنید سیر و جعفری را ریز خرد کنید و بعد از اضافه کردن به سس خوب هم بزنید.

سالاد را حداقل یک ساعت قبل از سرو کردن در یخچال قراردهید تا طعم سس را به خود بگیرد. در آخر نان‌های تست را که قبلا آماده کرده بودید به ‌همراه پنیر پارمسان به سالاد اضافه کنید و در ظرف دلخواهتان سرو کنید و از این سالاد ایتالیایی لذت ببرید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سهم پزشکان سهمیه‌ای

ضرورت اصلاح سهمیه‌های کنکور در گفت‌وگوی «جام‌جم»‌با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت

سهم پزشکان سهمیه‌ای

نیازمندی ها