سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازکتاب کاله
مرحله اول
برای تهیه مواد داخل این سمبوسه باید سیر و پیاز را بعد از این که پوست کندید، بشویید و به صورت ریز خرد کنید. سپس مقداری روغن داخل تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود. پیاز و سیر را داخل تابه بریزید. ادویه کاری را هم اضافه کنید و حدود 10 دقیقه مواد را تفت دهید تا پیاز و سیر نرم شوند. در این فاصله سیب زمینی و هویج را پوست گرفته و بعد از اینکه شستید به صورت نگینی خرد کنید. سیب زمینی و هویج خرد شده را همراه نخود فرنگی به مواد داخل تابه اضافه کنید. به مقدار لازم نمک و فلفل اضافه کنید. حدود 100 میلیلیتر آب به مواد اضافه کنید و عصاره سبزیجات را داخل آب حل کنید. اجازه دهید تا آب به جوش آمده و مواد حدود سی دقیقه روی حرارت بمانند و بپزند.
برای تهیه خمیر سمبوسه اما باید اول آرد و نمک را داخل یک کاسه با هم مخلوط کنید. وسط مخلوط آرد و نمک را باز کنید و به حالت گودال در بیاورید تا بتوانید مواد را داخل آن بریزید. روغن و 100 میلیلیتر آب اضافه کنید و شروع به مخلوط کردن مواد کنید تا یک خمیر سفت ایجاد شود. روی سطح کارتان را آرد پاشی کرده و به مدت 5 تا 10 دقیقه خمیر را ورز دهید تا یکدست شود. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا خمیر به عمل آید.
خمیر را به 12 قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قطعه را به شکل گلوله در بیاورید. به کمک دست یا وردنه خمیر را مثل یک دایره به قطر 15 سانتیمتر دربیاورید. سپس دایره را با چاقو نصف کنید.
لبه خمیر را به کمک قلموی آشپزی مقداری خیس کنید. یک قاشق غذاخوری از مواد را وسط خمیر بریزید و دو لبه خمیر را روی مواد برگردانید. به کمک دست لبههای خمیر را روی هم فشار دهید تا قسمت بالای خمیر بسته شود. خمیرهای باقیمانده را به همین شکل از مواد پر کنید.
روغن را داخل یک قابلمه یا تابه عمیق بریزید. حرارت را روشن کنید تا روغن به دمای 180 درجه سانتیگراد برسد. سمبوسهها را به مدت 8 تا 10 دقیقه داخل روغن سرخ کنید تا ترد و طلایی شوند. سپس آنها را داخل یک ظرف روی دستمال بچینید تا روغن اضافیشان گرفته شود. روی سمبوسه هندی را میتوانید با سبزیجات معطر مثل نعنا یا جعفری تزئین کنید، نوش جان.
برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد