کمپینسازی در خدمت مسئولیت اجتماعی
خندیدن «ویترین» خندوانه است و ما تلاش داریم در پس این ویترین، اتفاقات مهمتری را رقم بزنیم. این برنامه برای ما بخشهای بسیار مهمی دارد و ما برای ایجاد این بخشها ، تداوم و حیاتشان اصرار داریم.
خندیدن «ویترین» خندوانه است و ما تلاش داریم در پس این ویترین، اتفاقات مهمتری را رقم بزنیم. این برنامه برای ما بخشهای بسیار مهمی دارد و ما برای ایجاد این بخشها ، تداوم و حیاتشان اصرار داریم.
نمیدانم شما هم دقت کردید یا نه؟ بعضی وقتها که غرق در جزئیات میشویم و کلافه دنبال راهی برای فرار میگردیم، راهچاره را در همین نزدیک مییابیم. باید کادر را بازتر کنیم و دوباره نگاه کنیم.
امروزه گستره رسانه های نوین به حدی رسیده است که می توان در تمام ابعاد آن را مشاهد کرد. وسایل ارتباطی نوین برای بسیاری از انسان ها، وسایل کمکی آموزشی هستند تا دنیای اطراف خود را بهتر درک و با آنها به تعامل برسند در این بین یادگیری و یاد دادن هم مستثنا نشده است.
نوزدهمین دوره جشنواره تولیدات مراکز استانها که در شهر اهواز به کار خود پایان داد، در سطحی وسیع برگزار شد و فقط محدود بهپایتخت یا خود استان خوزستان نبود، بلکه تمام استانهای مختلف کشور را در بر میگرفت.
فرصتی دست داد تا همراه با خانواده عزیزم، در پردیس سینمایی ملت به تماشای فیلم سینمایی یتیمخانه ایران بنشینیم. ابوالقاسم طالبی همواره دشمنشناسی و بیگانهستیزی در کارهایش وجود داشته و این کار را با اعتقاد و باور انجام میدهد.
ما در ره عشق نقض پیمان نکنیم گر جان طلبد دریغ از جان نکنیم دنیا اگر از یزید لبریز شود ما پشت به سالار شهیدان نکنیم
در سفری که به بیرجند داشتم طبق برنامه ثابت سفرهای استانی، با خانواده شهدا دیدار کردم. این بار، مهمان شهید محمدحسن جاویدی پور شدم که چند سال قبل در مبارزه با اشرار و قاچاقچیان به شهادت رسید.
در جهان امروز، رسانههای جمعی اعم از تلویزیون، رادیو، اینترنت و مطبوعات نهتنها امینِ انتقالِ واقعیات جامعه هستند، بلکه معمار ارتباطات انسانی هم قلمداد میشوند. این معماری میتواند مروج و تولیدکننده صلح و دوستی یا سبب افزایش و همهگیر شدن خشونت شود.
موضوع سواد رسانه برای کشور ما از اهمیت ویژهای برخوردار است؛ هم یک ضرورت معرفتی و علمی است و هم ضرورت اجتماعی. برای این که مخاطبان رسانهها بتوانند از هر رسانه بهره بگیرند و فقط متحمل هزینههای اقتصادی، اجتماعی و روانشناختی نشوند یا اقلا در کنار هزینهها، منفعتی هم برده باشند، ما نیازمند سواد رسانهای هستیم، اما این سواد رسانهای لزوما همان چیزی نیست که در جوامع دیگر مورد بهرهبرداری قرار میگیرد.
انسان روزگار ما با سال 1337 خورشیدی، یعنی وقتی مردم تهران و شهرری در پای تلویزیون به این جعبه جادو خیره میشدند، خیلی تفاوت کرده است. روانشناسی تاثیر و مبانی زیباشناختی در تولید برنامههای تلویزیونی باید بهصورت مستمر مورد داوری استادان بیرون از دایره حوزههای تولید قرار گیرد. قبل و بعد از تولید و پس از پخش آثار تلویزیونی (بازتاب آثار)، اگر آنها را زیر ذرهبین بگذاریم، بدون شک برنامهها روزبهروز بهتر خواهند شد.