نگاهی به مجموعه تلویزیونی «زمانی برای عاشقی»/ زمانی برای مبارزه با غرور
«زمانی برای عاشقی» داستان حاج مرتضی، بازاری خوشنام و اهل خدا اما متکبر و مغروری است که یک اتفاق ناخواسته، زندگی او را از این رو به آن رو میکند.
«زمانی برای عاشقی» داستان حاج مرتضی، بازاری خوشنام و اهل خدا اما متکبر و مغروری است که یک اتفاق ناخواسته، زندگی او را از این رو به آن رو میکند.
این شبها، سیروس مقدم با دو سریال، مهمان خانههاست. یکی، جدیدترین سریالش یعنی «بچههای نسبتا بد» که بیست و سومین سریال سیروس مقدم است و دیگری «تاثریا» که از شبکه آی فیلم بازپخش میشود؛ سریالی که پاییز دو سال قبل به عنوان نوزدهمین سریالش از شبکه یک پخش شد.
این مجموعه اپیزودیک که محصول ۱۳۸۷ است و پخش آن به دلایلی نامعلوم تا به حال به تعویق افتاده، در هر قسمت داستان مجزایی روایت میکند. قصه هر اپیزود مجموعه تلویزیونی خرده ستمگران بر پایه یک موقعیت و تم روانشناختی طراحی شده و شکل گرفته است.
با بازپخش نمایش آخرین قسمت سریال داستانی «کلاه پهلوی» در جمعه شب، این مجموعه به ایستگاه آخر رسید و فرازی حساس از تاریخ معاصر ایران در قالب تصویری فراگیر، به پیشگاه بینندگان دوستدار سریالهای ایرانی عرضه شد
وقتی شمار ساختههای برجسته یک کارگردان از «انگشتشمار» به «قابل توجه» تغییر میکند، کمکم سبک و سیاق کار او برای مخاطب آشکار و آشنا میشود و سطحی از انتظارات در مورد آن فیلمساز تعریف میشود. دیگر کسی از یک کارگردان کارکشته انتظار ندارد که یک کار معمولی و نهچندان قابل توجه ارائه دهد، چرا که هر اثر کارگردان با اثر پیشیناش مورد مقایسه قرار میگیرد و پیشرفت او سنجیده میشود.
شاید از این به بعد یک پژمان دیگرنیز به اسامی بازیگران سینمای ایران اضافه شود ودر کنار پژمان بازغی نام پژمان جمشیدی نیز بر پرده سینماها حک شود. البته این یک رویایی دست نیافتی نیست و همین چند روز پیش خبری مبنی بر حضور پژمان جمشیدی در یک تله فیلم منتشر شده است.
سلام و خدا قوت، آقایون و خانم ها، دیگر از رژیم های سخت و طولانی خسته شده اید؟ می خواهید با خوردن وزن کم کنید؟ تازشم کم صبر و حوصله هستید و تا دری به تخته می خورد می زنید زیر گوش همسرتان و چهره اش را به املت تبدیل می کنید؟ کلاً اعصاب ندارید؟
همه ما به این که باید در زندگی هر انسانی شادی، تفریح و نشاط وجود داشته باشد، معتقدیم و آن را بااهمیت میدانیم، بنابراین تاسیس شبکه نسیم با چنین رویکردی، اتفاقی خوشایند و ضروری است.
شاید بتوان پژمان را انتقادیترین و تند و تیزترین سریال طنز سالهای اخیر تلویزیون لقب داد. پژمان به اصطلاح یکی به نعل میکوبد و یکی به میخ و با خلق شخصیتهایی که هر کدام ترکیبی از هوشمندی و دیوانگی هستند، دنیای جدید و فانتزی را به مردم معرفی میکند.
معتقدم تاسیس یک شبکه با رویکرد شادی و سرگرمی اتفاق بسیار خوشایندی است که جایش در رسانه ملی بسیار خالی بوده است. تاسیس شبکههای جدید را اتفاقی مطلوب میدانم، چراکه در دیگر کشورها هم مجموعهای از شبکهها تاسیس شدهاند، اما مسأله اینجاست که ما چطور میتوانیم از این شبکهها بهره فرهنگی و اقتصادی ببریم؟