یک تصادف به ظاهر متضاد

یک تصادف به ظاهر متضاد

۲۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۰

در فضای ‌مجازی و رسانه که گذر کنیم، یکی‌درمیان بحث پرتکرارِ «افطار که می‌کنیم، به چهارشنبه‌سوری می‌رویم! سپس سحری خورده و برای تحویل سال آماده‌ می‌شویم» را می‌بینیم که به یک طنز پرطرفدار تبدیل شده.

تقابل یا تعادل؟

درباره هویت ملی و دینی و ارتباط این دو

تقابل یا تعادل؟

۲۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۹

تعاریف متعدد را که نگاه بکنی، برای آدمیزاد از دو بُعد هویت در نظر می‌گیرند. یک هویت فردی و در مرحله‌ بعد، هویت جمعی. بعد که کمی در توضیح و شرح پیش می‌روند، هویت ملی را زیرمجموعه هویت جمعی خطاب می‌کنند و سپس از عناصر هویت ملی، هویت دینی را محل گفت‌وگو قرار می‌دهند.

نوروز با چاشنی‌های متفاوت

نوروز با چاشنی‌های متفاوت

۲۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۹

عید نوروز برای هرکدام از ما یک طعم و رنگی دارد. هرکسی یک خاطره خوشی از این روزها در بقچه‌اش می‌گذارد و هرسال با آن خاطره خوش، به استقبال بهار می‌رود.

اولین دوره مهارت‌افزایی نوجوانه

کارگاه دو روزه نوجوانه در روزنامه جام جم

اولین دوره مهارت‌افزایی نوجوانه

۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۶

فست‌فشن

بخوانیم از تاثیر فست‌فشن در محیط زیست

فست‌فشن

۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۵

از دامن سوگلی ناصرالدین‌شاه تا کلیپس‌های دهه‌۸۰

بخوانیم درباره گذر زمان و تغییر جالب مد در بعضی دوران‌ها

از دامن سوگلی ناصرالدین‌شاه تا کلیپس‌های دهه‌۸۰

۱۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۶

مد، اصطلاحی در زمینه هنر طراحی پوشاک است که تحت تأثیر اوضاع فرهنگی و اجتماعی جامعه در یک دوره زمانی مشخص انجام می‌پذیرد. موضوعی که در ایران اغلب منفعلانه با آن عمل شده و معمولا محل شوخی و خنده هم بوده است.

یک فرهنگ‌سازی نو

یک فرهنگ‌سازی نو

۱۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۵

سؤال «لباس‌های عیدتان چه زمانی می‌رسد؟» همواره احساس نو و تازگی دارد، چراکه منتظر از راه رسیدن پوشاکی خاص و متفاوت هستیم؛ اما اگر مدل لباسی که در سال گذشته به‌اصطلاح مد بوده را با لباس‌های عید امسال مقایسه کنیم، شاید تفاوت آنچنانی احساس نشود. البته روی صحبت من، با صنعت مد و لباس نوجوان است.

تربیت فجازی!

تربیت فجازی!

۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۹

هوش مصنوعی، پدیده‌ای نه‌چندان جدید است که سیر صعودی تنوع خدماتش در چند ماه اخیر نقل مجالس عام و خاص شده است. ماشین‌هایی که پا در کفش اکثر حوزه‌ها کرده و زندگی را گاهی به کام ما شیرین کرده و گاهی هم تلخی ترس از آینده را در دل‌مان انداخته‌ است؛ آینده‌ کودکانی که مقوله‌ تربیت آنها با وجود تغییراتی که هوش مصنوعی دارد در جهان ایجاد می‌کند، سرشار از نقاط ابهام است.

چه جوری مامان بابای خودمون باشیم؟

راهکارهایی برای تربیت خود و ایجاد عادات خوب و ترک عادات بد

چه جوری مامان بابای خودمون باشیم؟

۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۹

همه ما روزی با پکیجی که فراتر از زمانه خود بود و هنوز روان‌شناسان هم به آن نرسیدند، تربیت شدیم. درست متوجه شدید! پکیج دمپایی و مگس‌کش و وایسا کارت ندارم. کم کم که بزرگ شدیم و به قول مادرهای‌مان خرس گنده، یاد گرفتیم بدون این‌که نیشگون بگیرن‌مان اتاق‌مان را مرتب کنیم و تکالیف‌مان را بنویسم اما آیا این‌که دیگر از کتک‌های شیرین والدین در امانیم به این معناست که واقعا تربیت شدیم؟ و دیگر نیازی به این‌که کمی سرکوفت یا تشویق بشنویم نیست؟

چه خبر تونه!

۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۶

تربیت، واژه‌ای که هیچ‌گاه از بین نمی‌رود؛ بلکه از شکلی به شکل دیگر تغییر می‌کند! ما در طول زندگی همواره در حال تربیت دیدن و تربیت‌کردن به روش‌های گوناگون هستیم که برخی از آنها مستقیم و برخی غیرمستقیم هستند.تربیت، مثل یک پازل هوشمند، تشکیل شده از قطعات گوناگونی است که با دقت و هماهنگی به یکدیگر می‌پیوندند؛ این پازل باعث شناخت بهتر از خود، دیگران و جهان می‌شود.

قبلی۱۶بعدی