نحوه تهیه سالاد کینوا

کینوا، گیاهی زودهضم است که می‌توان با آن انواع سالاد و غذاهای خوشمزه درست کرد. کینوا را باید قبل از استفاده حتما با آب بشویید، زیرا روی دانه‌های آن به‌طور طبیعی، ماده‌ای وجود دارد که باعث تلخی آن می‌شود و برای پخت آن، باید به روش پخت برنج عمل کنید.
کد خبر: ۱۳۸۶۴۸۷
نویسنده مژده مظهری

چه لازم دارید؟

 کینوا: ۲ پیمانه

خیار خرد شده ۲ عدد 

گوجه فرنگی بزرگ خردشده: ۲ عدد 

فلفل دلمه رنگی خردشده: یک عدد 

ذرت پخته شده: نصف پیمانه

آب لیمو تازه: یک قاشق غذاخوری 

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

جعفری خردشده: به مقدار لازم

پیازچه خردشده: یک قاشق غذاخوری 

 

چطور آماده کنید؟

کینوا را داخل آبکش بریزید و خوب بشویید. سپس آن را همراه با آب در قابلمه ‌ای بریزید و روی حرارت گذاشته و  ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا آب آن کشیده شود و بعد آن را آبکش کرده و کنار بگذارید تا خنک شود سپس کینوای پخته شده، نمک، فلفل، خیار خردشده، گوجه فرنگی خردشده، فلفل دلمه رنگی خردشده، جعفری و پیازچه خردشده و ذرت پخته را با هم در یک کاسه‌ ریخته و روی آن‌ها روغن زیتون و آب لیموی تازه بریزید و به آرامی مخلوط کنید تا همه مواد طعم دار شود سپس سالاد را در ظرف مناسبی ریخته و سرو کنید.

منبع: جام‌جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سهم پزشکان سهمیه‌ای

ضرورت اصلاح سهمیه‌های کنکور در گفت‌وگوی «جام‌جم»‌با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت

سهم پزشکان سهمیه‌ای

نیازمندی ها