میراث سینماتوگراف

میراث سینماتوگراف

۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۴

سی‌ام فروردین‌ماه سالروز سفر تاریخی ناصرالدین‌شاه قاجار به اروپاست؛ سفری که پای ایرانیان را به کشورهای اروپایی که «فرنگ» نامیده می‌شدند باز کرد و زمینه‌ساز ورود فناوری‌ها و فرهنگ اروپایی گردید. یکی از ابزارهایی که در دوران قاجار و به‌طور دقیق‌تر در دوران مظفر‌الدین‌شاه قاجار پایش به ایران باز شد سینماتوگراف بود؛ ابزاری که تغییرات بنیادینی در فرهنگ ایران به‌وجود آورد.

بازیگر فلسطینی در حمله موشکی رژیم صهیونیستی جان باخت

بازیگر فلسطینی در حمله موشکی رژیم صهیونیستی جان باخت

۲۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۰

فاطمه حسونه بازیگر فلسطینی فیلم «روحت را روی دستت بگیر و راه برو»، در حمله موشکی اسرائیل کشته شد.

صیاد فیلمی که در قواره قهرمان ملی نیست

صیاد فیلمی که در قواره قهرمان ملی نیست

۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۷

«صیاد» روایت برهه‌ای از زندگی شهید علی صیاد شیرازی است و توجه ویژه‌ای به نقش آن شهید در دوران جنگ ایران و عراق دارد و سعی کرده جنبه‌های مختلف شخصیت ایشان را به تصویر بکشد. تماشای این اثر با توجه به موضوع و الگوی مثبت آن، به رده سنی ۱۵+ توصیه می‌شود؛ همچنین این اثر را می‌توان در مفاهیمی مانند ایثار، اخلاق، تعادل، ایمان و شجاعت خلاصه کرد.

نقش ستاره‌ها در موفقیت «موسی کلیم‌الله»

نقش ستاره‌ها در موفقیت «موسی کلیم‌الله»

۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۹

تاکنون در دو یادداشت پیشین به عمده دلایل موفقیت فیلم سینمایی «موسی کلیم‌الله: به وقت طلوع» که همان داستان‌پردازی بدیع و استفاده از فناوری روز دنیا بود اشاره شد اما در کنار این دو ضلع، دیگر موفقیت فیلم موسی کلیم‌الله را بدون شک تیم بازیگری این فیلم تشکیل می‌دهد.

جنگ روایت‌ها بر پرده سینما

جنگ روایت‌ها بر پرده سینما

۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۴

این روزها به‌خصوص پس از مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در کشور عمان، تمام محافل خبری رسمی و غیررسمی اعم از خبرگزاری‌ها و تاکسی‌های درون‌شهری پر از خبرهای اصلی، فرعی، گمانه‌ها و حاشیه‌های این رویداد سیاسی است.

ملاقات شکسپیر و کامو در قشقایی

ملاقات شکسپیر و کامو در قشقایی

۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۸

نمایش «کالیگولا» به کارگردانی مهرداد مصطفوی که این شب‌ها ساعت ۲۰ در تالار قشقایی روی صحنه می‌رود، برداشتی آزاد از نمایشنامه اصلی کالیگولا از آلبر کاموست. این نمایش با ایده‌های جدیدی و به شکلی متفاوت از نمایشنامه اصلی اجرا می‌شود و روایتگر تنهایی کالیگولا و دوست‌نداشتنی بودنش‌ چگونگی مواجهه با این تنهایی و تأثیرپذیری او از رسانه است.

چین؛ قطب جدید پویانمایی

چین؛ قطب جدید پویانمایی

۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۹

نشانه‌های موجود از رونق انیمیشن‌سازی در صنعت سینمای چین حکایت می‌کند.تهیه‌کنندگان منفرد و شرکت‌های مختلف فیلمسازی فعال در این کشور پرجمعیت دور قاره آسیا، این روزها بیشتر از هر زمان دیگری، در تدارک ساخت فیلم‌های انیمیشن هستند. دلیل امر هم مشخص است.

هوش مصنوعی‌ سینما را دگرگون می‌کند

هوش مصنوعی‌ سینما را دگرگون می‌کند

۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۰

صنعت سینما به‌طور مداوم با نوآوری‌های تکنولوژیک در طول تاریخ خود متحول شده است. از ظهور صدا و رنگ گرفته تا جلوه‌های ویژه کامپیوتری، هر پیشرفت تکنولوژیکی فصل جدیدی را در این هنر و صنعت گشوده است. در حال حاضر، هوش مصنوعی به‌عنوان نیروی محرکه اصلی تحول در سینما ظهور کرده است.

اندیشه‌های آوینی، گریزگاه سینما از ابتذال

اندیشه‌های آوینی، گریزگاه سینما از ابتذال

۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۹

سالی دیگر هم، هفته هنر انقلاب اسلامی را برگزار کردیم. از ۲۰فروردینی که «سیدمرتضی آوینی» راه «فکه» در پیش گرفت و باز نگشت، ۳۲ سال می‌گذرد.

پیشمرگ‌؛ کشاکش میدان و دیپلماسی!

پیشمرگ‌؛ کشاکش میدان و دیپلماسی!

۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۲

شهید سعید قهاری، در یک عملیات پیچیده و پر‌خطر، تلاش می‌کند تا با حزب تروریستی کومله مبارزه کند. فیلم سینمایی «‌پیشمرگ» حاوی مضامینی از جمله شجاعت، ایمان، خانواده‌محوری، ایستادگی درمقابل ظلم و تمجید ازفرهنگ دفاع‌مقدس و جهاد است.

۱بعدی