ترخیص نخستین فرآورده خام دامی در مازندران

مدیرکل دامپزشکی مازندران گفت: امکان ترخیص فرآورده‌های خام دامی برای نخستین بار به‌طور مستقیم در استان مازندران فراهم شد.
کد خبر: ۱۵۱۸۵۶۵

      به گزارش جام جم آنلاین مازندران ،حمزه آقاپور کاظمی مدیرکل دامپزشکی استان  با اعلام این خبر گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته برای نخستین بار در استان این امکان را پیدا کردیم که ماهی‌های خامی که از مبادی مختلف وارد کشور می‌شود پس از نمونه‌برداری و انجام آزمایش‌های لازم تشریفات فرآیند ترخیص آنها را انجام دهیم.وی افزود: این مهم سهم بسیار بزرگی در افزایش صادرات محصولات نهایی دارد که آن نیز توسط اداره قرنطینه استان مازندران انجام می‌شود. مدیرکل دامپزشکی مازندران با اشاره به روند رو به رشد صادرات کنسرو ماهی از استان مازندران در دولت چهاردهم، تصریح کرد: در یک سال گذشته بیش از ۲۹۰ هزار کیلوگرم کنسرو ماهی به کشورهای هدف صادر شد که امیدواریم با این اقدام و تسهیل صورت گرفته در فرآیند تولید و صادرات این میزان با رشد چشمگیری مواجه شود.
 
اسکندری مدیرعامل این شرکت پروتئینی نیز در همین خصوص، گفت: باحمایت دامپزشکی صرفه‌جویی در زمان و هزینه و افزایش تولید و صادرات محقق شده است.وی به آغاز فعالیت رسمی شرکت در سال ۱۴۰۱ در زمینه تولید کنسرو ماهی، اضافه کرد: محصولات این شرکت به کشورهای اوراسیا، روسیه، ارمنستان، بحرین و عراق صادر می‌شود.اسکندری تصریح کرد: یکی از بزرگ‌ترین مشکلاتی که در راه تولید و صادرات داشتیم، دپو شدن محصولات وارداتی که عمدتاً ماهی است در گمرک بندرعباس بود و با درخواستی که از اداره کل دامپزشکی استان داشتیمدمورد توجه قرار گرفت و با تلاش مدیرکل و مسوولان موفق شدیم محصولات وارداتی مستقیماً به کارخانه وارد و تخلیه شود.اسکندری در توضیح فواید این اقدام گفت: این امر باعث صرفه‌جویی در مبالغ هنگفت دموراژ (هزینه معطلی کانتینر) و انبارداری برای ما شد و فرآیند کار را بسیار تسریع کرد؛ درحالی‌که پیش از این بارها پیش می‌آمد که محموله‌های ما ماه‌ها در گمرک و داخل کانتینرها معطل می‌ماند و هزینه‌های سنگینی را به ما تحمیل می‌کرد.
 
وی با بیان اینکه اولین مجوز در این زمینه طی چند روز آینده صادر خواهد شد، خاطرنشان کرد: این رویه جدید به شدت در روند تولید و صادرات ما تاثیرگذار خواهد بود که جای تقدیر دارد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰