دانش-جدیدترین اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری جام جم

راز گل سرخ برملا شد

راز گل سرخ برملا شد

۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۵ | نظر

هنر طبیعت در شکل‌دهی به اشکال زنده اغلب از تعامل ظریف بین رشد وهندسه ناشی می‌شود. از حاشیه‌های مواج برگ‌های نیلوفر آبی گرفته تا لبه‌های موج‌دار گلبرگ‌های گل سوسن، پیکربندی‌های سه‌بعدی پیچیده‌ای پدیدار می‌شوند؛ زیرا بافت‌های زیستی به طور ناهموار از هندسه دوبعدی اولیه رشد می‌کنند.

با گجت‌های روز دنیا راحت‌تر زندگی کنید

با گجت‌های روز دنیا راحت‌تر زندگی کنید

۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۳ | نظر

توسعه فناوری‌ها در دنیا به‌گونه‌ای است  که هر روز شاهد رشد آنها هستیم و در عصر فناوری دیجیتال، گجت‌های هوشمند به بخشی از  زندگی مردم تبدیل شده است. این ابزارها نه‌فقط موجب ارتقای کارایی و راحتی در انجام امور مختلف شده بلکه با قابلیت‌های پیشرفته خود، سبک زندگی بشر را متحول کرده‌است.

اینوتکس نمایش زندگی فناورانه

اینوتکس نمایش زندگی فناورانه

۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۲ | نظر

رویداد اینوتکس هفته گذشته   به میزبانی پارک فناوری پردیس از ۹ تا ۱۲ اردیبهشت برگزار شد. درواقع، اینوتکس امسال سیزدهمین سال خود را پشت سر گذاشت. در این نمایشگاه، سرمایه‌گذاران، کارآفرینان، استارتاپ‌ها و علاقه‌مندان به فناوری حضور یافتند و جدیدترین دستاوردهای حوزه فناوری به نمایش گذاشته شد. اینوتکس، با شعار «زیست‌بوم نوآوری و فناوری زیر یک سقف»، در تلاش است تا بستری برای مشارکت و همکاری میان تمام اجزای زیست‌بوم نوآوری و فناوری فراهم کند.

ترفندهای همراهی

برخی ویژگی‌ها و امکانات تلفن همراه را بررسی کرده‌ایم

ترفندهای همراهی

۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۳ | نظر

گوشی‌های هوشمند امروزی پر از ویژگی‌ها و ترفندهای جالب هستند که می‌توانند تجربه کاربری شما را بهبود بخشند و کار با دستگاه را ساده‌تر و کارآمدتر کنند. ازحالت شب برای محافظت ازچشم‌ها گرفته تا ویژگی‌های پیشرفته‌تری مانند تقسیم صفحه نمایش و استفاده ازدستورات صوتی،امکانات فراوانی وجود داردکه می‌توانید ازآنها بهره‌برداری کنید.

اینترنت، بازار بالقوه کسب و کار

اینترنت، بازار بالقوه کسب و کار

۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۲ | نظر

اگر بتوانیدکسب و کارخود رادرمقابل مشتریان بالقوه‌ای که درحال جست‌وجو در اینترنت هستند قرار دهید، می‌توانید فروش بیشتری کسب کنید.استراتژی بازاریابی اینترنتی راه حلی است که به شماکمک می‌کندتاکسب و کارخود رابه مشتریان ارائه و در معرض دید آنها قرار دهید.

آغاز رقابت آمازون با استارلینک

آغاز رقابت آمازون با استارلینک

۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۱ | نظر

آمازون با پرتاب نخستین ماهواره‌ پروژه کایپر از پایگاه کیپ کاناورال به‌طور رسمی رقابت با استارلینک اسپیس‌ایکس را آغاز کرد.

شلیک پلاستیک‌ها به قلب

۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۲ | نظر

یک تجزیه و تحلیل تازه از بررسی‌های جمعیتی نشان می‌دهد که قرار گرفتن روزانه در معرض مواد شیمیایی خاصی که برای ساخت وسایل پلاستیکی خانگی استفاده می‌شوند، می‌تواند با بیش از ۳۵۶هزار مرگ و میر جهانی ناشی از بیماری قلبی (تنها در سال ۲۰۱۸) مرتبط باشد.

ببینید | جابه‌جایی کانتینر

ببینید | جابه‌جایی کانتینر

۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۰ | نظر

تخلیه کشتی و حمل کانتینرها در بندر گوانگژوی چین درست شبیه بازی‌های کامپیوتری صورت می‌گیرد!

جهان را آبی کن

جهان را آبی کن

۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۳ | نظر

اوتیسم مرز جغرافیایی، فرهنگی یا نژادی نمی‌شناسد؛ براساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، حدود یک درصد جمعیت جهان (تقریبا ۷۸ میلیون نفر) مبتلا به اختلال طیف اوتیسم (ASD) هستند. شیوع اوتیسم در دهه‌های اخیر افزایش یافته که بخشی از آن به دلیل آگاهی بیشتر و بهبود تشخیص است. تشخیص زودهنگام و مداخله به ‌موقع می‌تواند به بهبود کیفیت زندگی مبتلایان کمک کند.

هوش مصنوعی در پیچ و خم ساختارهای موازی

هوش مصنوعی در پیچ و خم ساختارهای موازی

۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۷ | نظر

سرگذشت یکی دو سال اخیر حکمرانی هوش مصنوعی در کشور، سرگذشت قابل‌ تأملی است. از کشمکش نهادهای بالادستی برای طراحی و تصویب سند کلان و بگومگوهای سیاسی برای تأسیس و ادامه حیات سازمان هوش مصنوعی گرفته تا تب‌وتاب واردات بدون هدف مشخص و جزیره‌ای زیرساخت‌های پردازشی توسط دستگاه‌های مختلف و رتبه کشور در شاخص‌های بین‌المللی هوش مصنوعی که فرضیه موفق‌تر بودن توسعه هوش مصنوعی در کشور پیش از تمام این تلاش‌ها و مداخله‌‌های سیاست‌گذارانه را مطرح می‌کند، همه گواه بر این است که انگار مسیر را درست نرفته‌ایم.

از هوش مصنوعی چه می‌خواهیم؟

از هوش مصنوعی چه می‌خواهیم؟

۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۳ | نظر

هوش مصنوعی حالا به یکی از محورهای اصلی گفت‌وگوهای جهانی تبدیل شده و به‌دلیل تأثیرات گسترده‌اش، از سوی برخی کارشناسان به‌عنوان «چهارمین انقلاب صنعتی» توصیف شده است.

ارتشی از جنس نانوذرات طلا برای مقابله با سرطان و ویروس‌

واکسن‌ پپتیدی چیست؟

ارتشی از جنس نانوذرات طلا برای مقابله با سرطان و ویروس‌

۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۰ | نظر

شرکت گایلدن فارما (Gylden Pharma) با توسعه پلتفرمی مبتنی بر نانوذرات طلا، گامی انقلابی در طراحی واکسن‌هایی برداشته که سلول‌های T را برای شناسایی و نابودی سلول‌های آلوده آموزش می‌دهد؛ رویکردی نوین که می‌تواند معادلات واکسن‌های سنتی را دگرگون کند.