
ببینید | آب شرب انتقالی به یزد در مدار قرار گرفت
استاندار یزد گفت: با تلاش شبانه روزی مسئولان آب شرب انتقالی مجددا در مدار قرار گرفت.
استاندار یزد گفت: با تلاش شبانه روزی مسئولان آب شرب انتقالی مجددا در مدار قرار گرفت.
بسیج مستضعفین با ۱۶۴ هزار رده بزرگترین شبکه اجرایی کشور را در اختیار دارد. این در حالیست که وجود ۶۰ هزار گروه جهادی و ۳۰ هزار صندوق قرض الحسنه و تعاونیهایی که در مناطق مختلف مشغول به فعالیت هستند، این فرصت را به وجود آورده در تا هر طرح و برنامه و پروژهای با کمک این مجموعه در کمترین زمان ممکن به نتیجه مطلوب برسد.
آثار و ابنیه تاریخی بهوضوح، هویت و سبک زندگی مردم یک دوره از تاریخ را به تصویر میکشد و به عنوان گنجینهای گرانبها در اختیار نسلهای بعد قرار میگیرد. ایران، سرزمین فرهنگ و هنر و معماری، با تاریخچهای غنی و باستانی، همواره یکی از اولویتها و انتخابی جذاب برای گردشگران و علاقهمندان به تاریخ و تمدن بوده است.
یکی از باورهایی که در دنیای امروز به درست یا غلط جاافتاده این است که برای ایجاد امنیت غذایی باید دست به هر کاری زد و تولید محصولات تراریخته یکی از این راههاست. برهمین اساس از چند دهه پیش ایرانیان در حجم وسیعی محصولات تراریخته مصرف میکنند و بهگفته یکی از وزرای سابق کشاورزی، از دهه ۷۰ محصولات تراریخته جای خود را در سفره ایرانیان باز کردهاند.
کاهش حجم بارشها، باعث ایجاد نگرانیهایی برای هموطنانمان بهخصوص در مناطق مرکزی و کویری شده است، بهطوریکه با گذشت تقریبا نیمی از سال آبی جدید، حجم آب ذخیرهشده در پشت سدهای مهم کشور کمتر از ۱۰میلیون مترمکعب برآورد میشود.
استان یزد ۲۲۷۰هکتار بافت تاریخی دارد و در دل آن، شهر یزد بهعنوان نخستین شهر خشتی و دومین شهر تاریخی جهان با ۷۴۳ هکتار بافت تاریخی آنقدر ارزشمند است که سال ۱۳۸۴ در فهرست آثار ملی کشور و بعد از آن سال ۱۳۹۶ با ثبت در یونسکو در فهرست میراث جهانی قرار گرفت. اما با گذشت حدود هشت سال بیتوجهی به این بافت به جایی رسیده که هرازگاهی زمزمههایی در مورد خروج یزد از لیست جهانی یونسکو مطرح و بعد تکذیبیههایی منتشر میشود. اما حقیقت این است که حال بافت تاریخی یزد خوب نیست!
با فرا رسیدن تعطیلات نوروزی و افزایش سفرها همیشه یکی از دغدغههایی که مورد توجه مردم و مسئولان بوده تصادفات جادهای است. تصادفات در کشور ما نسبت به استانداردهای جهانی بالاتر است و اقداماتی که در گذشته انجام شده نتوانسته تاثیر بالایی در این زمینه داشته باشد.
از زمان پا گذاشتن آدم روی کره خاکی، این موجود دوپا همیشه بهدنبال کشت و زرع بوده و در طول تاریخ محصولات زیادی بهدست آورده است. اما در این میان، خرما یکی از قدیمیترین میوهها بهشمار میآید که در مناطق گرمسیری و نیمهگرمسیری پرورش مییابد.
وجود معادن مختلف در هر کشوری بهعنوان نشانهای از قدرت اقتصادی و ظرفیتهای بالقوه در نظر گرفته میشود که میتوان با بهرهبرداری از آنها چرخ بسیاری از صنایع را به حرکت درآورد. دنیای مدرن بهشدت به معادن و مواد استخراجشده از آنها، از انواع سنگ و خاک و فلزات گرفته تا انرژیهای فسیلی، وابسته است.
بوشهر را با نفت و گازش میشناسند، با ساحلی که در آغوش خلیجفارس آرام گرفته و با نخلستانهایی که طعم خرمایش از مرزهای ایران فراتر رفته است. دشتهایش، گرچه در گرمای جنوب نفس میکشند، اما خاکی دارند که زادگاه محصولاتی است که هم کام مردم را شیرین کرده و هم سفرههایشان را پررونق.اما در میان این همه ظرفیت، نمیتوان از کُنار پیوندی سخن نگفت؛ میوهای که حالا دیگر تنها یک درخت خودرو در گوشهوکنار دشتهای بوشهر نیست،بلکه به محصولی نوظهور و اقتصادی تبدیل شده که جایگاه خود رادر میان کشاورزان باز کرده است.
آمارها نشان میدهند بیش از ۱۸میلیون هکتار از اراضی ایران زیر کشت محصولات کشاورزی قرار دارد و تقریبا ۸۵ درصد از آبشیرین در حوزه کشاورزی مصرف میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد