مدیر جهاد کشاورزی سوادکوه‌شمالی اعلام کرد؛

جوجه ریزی 3.7 میلیون قطعه ای در سوادکوه شمالی

افزایش ۱۸ درصدی تولید جوجه یک‌روزه در مازندران

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: بیش از ۲۰۸ میلیون قطعه جوجه یک‌روزه گوشتی توسط مزارع مرغ مادر طی ۶ ماهه امسال در مازندران تولید شد.
کد خبر: ۱۵۲۱۲۱۳

   به گزارش جام جم آنلاین مازندران ،حسین نگهدار معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران  اظهار کرد: طی ۶ماهه نخست سال ۱۴۰۴ استان با تولید بیش از ۲۰۸ میلیون قطعه جوجه یک‌روزه گوشتی توسط مزارع مرغ مادر، برای نخستین بار در کشور رکوردی تاریخی و بی‌سابقه را به ثبت رسانده است.وی افزود: این میزان تولید نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۱۸ درصدی داشته است.معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران بیان کرد: در همین مدت بیش از ۱۰۵ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغ گوشتی مجاز و دارای پروانه بهره‌برداری استان انجام شده که نسبت به سال قبل، افزایش یک درصدی را نشان می‌دهد. نگهدار اضافه کرد: براساس این آمار پیش‌بینی می‌شود ۱۸۹.۲ هزار تن گوشت مرغ آماده طبخ از این میزان جوجه‌ریزی تولید شود که حدود ۵۶ هزار تن آن در داخل استان مصرف شده و بیش از ۷۰ درصد مازاد تولید برای نخستین بار در این سطح به سایر استان‌ها به‌ویژه تهران ارسال شود.
 
وی با اشاره به تعدد تعطیلات در نیمه اول سال، خاطرنشان کرد: با رصد و پایش مستمر واحدهای مرغ گوشتی هیچ‌گونه کمبود یا اختلالی در تأمین و عرضه مرغ در سطح استان و انجام تعهدات تأمین مرغ استان تهران به وجود نیامده است.معاون بهبودتولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران یادآور شد: این دستاورد بی‌سابقه نشان‌دهنده ظرفیت‌های ممتاز استان مازندران در حوزه دام و طیور است. نگهدار گفت: مازندران با بهره‌گیری از توان تخصصی تولیدکنندگان، برنامه‌ریزی‌های هدفمند و نظارت هوشمند امروز به‌عنوان قطب اصلی تأمین پایدار گوشت مرغ کشور شناخته شده که نقش مهمی در تضمین امنیت غذایی ملی ایفا می‌کند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰