-جدیدترین اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری جام جم

جرأت‌تان را ورز بدهید

جرأت‌تان را ورز بدهید

۱۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۰ | نظر

آدم هرچقدر سنش بالاتر می‌رود، کمتر ریسک می‌کند. کمتر وام‌های گنده‌گنده می‌‌گیرد و کمتر به آدم‌ها اعتماد می‌کند و کلا سعی می‌کند به زندگی‌اش تافت بزند که یک وقت ته دلش نلرزد و چیزی از دستش در نرود.

نسبت کارد و پنیری

درباره روابط خواهر و برادری و نقشی که ایفا میکنیم

نسبت کارد و پنیری

۰۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۳ | نظر

یکی از مسائل‌های مهم و گاه چالشی خانواده‌ها و نوجوان‌ها رابطه خواهر و برادری و کم و کیف آن است. رابطه‌ای پر فراز و نشیب کہ می‌تواند روز‌های فوق العاده قشنگی را برای ما بسازد و در کنار این روز‌های قشنگ، کلی به پختگی و بلوغ اجتماعی ما کمک کند. تمام این موارد و موارد خیلی بیشتر دیگر باعث شد ما نوجوانه ای‌ها برویم سروقت رابطه خواهر و برادری این شما و این هم نقش‌های یک خواهر و برادر برای خواهر یا برادرش:

بعضی سیاه و سفیدها خوبند!

نگاهی به زشتی و زیبایی تکنولوژی و پیشرفت در دنیای امروز

بعضی سیاه و سفیدها خوبند!

۰۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۴ | نظر

یکی ازچالش‌هایی که تکنولوژی و پیشرفت‌های اینچنینی با آن مواجه هستند، مقاومت جوامع، به‌خصوص قشر سنتی جامعه با آنهاست. ازساده‌ترین تغییرات مثل قرار‌گرفتن لامپ به‌جای شمع بگیرید تا استفاده از حمام شخصی در خانه‌ها.

امپراتوری سیلیکون ولی

یک حرف مفصل درباره تکنولوژی

امپراتوری سیلیکون ولی

۰۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۰ | نظر

سال‌ها از آتاری و آتاری‌دستی‌های سیاه وسفید و بازی ماری که هی به دمش اضافه می‌شد و همه آرزوی یکی‌اش راداشتیم، گذشته‌است.خیلی وقت است که درخانه هرکسی یک دو جین سیستم لپ‌تاپ وکنسول بازی پیدامی‌شود و به قول بچه‌هابرکت از کوچه‌ها رفته وتاریخ توپ دولایه که هیچ،ازاین توپ‌های فوتبال لاکچری هم رو به انقراض است.

برای «فراجهان» آماده شوید!

متاورس با زندگی ما نوجوان‌ها چه خواهد کرد؟

برای «فراجهان» آماده شوید!

۱۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۸ | نظر

شبیه آخرین ورژن ماتریکس است و آن طور که به قول معروف بویش می آید، همین طور در حال پیشرفت است. احتمالا روزی می رسد که آنقدر قدرت تشخیص دو دنیا را از دست بدهیم که متوجه نشویم مثل شخصیت "نئو" در "ماتریکس"، قهوه ای که میخوریم و محل کار ما و دنیایی که در آن زندگی می کنیم، همه اش در عالم ساخته دست بشر است. "متاورس" را میگویم که شاید بعضی از شما تا تجربه ورود به دنیای "دیسنترالن" را هم پیش رفته باشید یا حداقل درباره اش بیشتر بدانید.

هنوزم همونی یه کم بی وفاتر

آیا تغییرات کنکور به نفع داوطلبان شده است؟

هنوزم همونی یه کم بی وفاتر

۰۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۴ | نظر

صحبت از غولی که قرار است تغییر چهره بدهد کمی پیچیده است. مثلا فکرش را بکنید به مبارزه با یک غول دعوتید که هنوز همان قدر بزرگ و غیر قابل شکست است منتها کمی هم به سرو شکلش رسیده و موهایش را شانه کرده و عطر زده و لباس شیک هم تنش کرده است کنکور با همان هیبت قبلی اما با تغییر چهره در انتظار داوطلبان جدیدش نشسته است. اما بد نیست مروری کنیم و ببینیم این تغییرات چقدر مفید، بی تاثیر یا حتی مضر هستند.

حال من دست خودم نیست

پیرامون احساساتی که مدرسه در دانش آموزان برمی انگیزاند!

حال من دست خودم نیست

۲۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۴ | نظر

چند روز دیگر تا مهر نمانده و مثل هر سال هر دانش‌آموز احساسات مختلفی را تجربه می‌کند. احساساتی که نسبت به مدرسه داریم فرد تا فرد متفاوت است، اما یکسری چیزها بین دانش‌آموزان مشترک است. خواه حس‌های مثبت باشد یا احوالات منفی. دانش‌آموزها در تجربه‌ بعضی احساسات نقاط مشترک دارند.

مسیر مهم است یا مقصد؟

یادداشت‌هایی از نوجوانان درباره تقابل میان نتیجه و فرایند

مسیر مهم است یا مقصد؟

۱۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۷ | نظر

رسانه‌ها درباره شما چه می‌گویند؟

رسانه‌ها درباره شما چه می‌گویند؟

۲۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۱ | نظر

خبری از حرف ما نیست در هیچ جای جامعه. حتی عصرها در پایین شهر وقتی که هوا خنک‌تر می‌شود و درِ خانه‌ها باز است و حاج‌خانم‌های محل با چادر رنگی دم در خانه دور هم نشسته‌اند. بین بچه‌هایی که یک توپ انداختند وسط کوچه و همه دنبالش می‌دوند هم حرفی از ما نیست.

واگعیه یا کیکه؟!

درباره تصویر نادرست فضای دانشجویی در دوران دانشجویی

واگعیه یا کیکه؟!

۰۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۰ | نظر

باخت باعزت

گفتگو با سه بازیکن و مدیر تیم ملی نوجوانان

باخت باعزت

۰۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۱ | نظر

ماجرای این متن به روز قرعه کشی جام جهانی نوجوانان زیر ۱۷ سال برمیگردد، وقتی دیدند تیم آقای عبدی با انگلیس و برزیل همگروه شده و خدا میداند خیلی‌ها فکر میکردند ایران نماینده از پیش بازنده در این گروه است. دیگر کمتر کسی است که نداند نوجوانان ما با یک برد شیرین مقابل برزیل خودشان را وارد قلب یک ملت کردند و در نهایت با وجود شایستگی‌های ممکن از این جام حذف شدند. به همین بهانه پای گفتگو با سه بازیکن تیم ملی نوجوانان یعنی امیر محمد رزاقی نیا، سمیرحبوباتی، علیرضا شریفی و به همراه آن‌ها دکتر سعید گنجی مدیر تیم نشسته ایم تا از همه چالش‌ها صحبت کنیم.

فامیل دور ، فامیل نزدیک!

درباره دید و بازدید خانوادگی و احوالات آن

فامیل دور ، فامیل نزدیک!

۱۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۶ | نظر

دورهمی‌های فامیلی همیشه دو روی یک سکه هستند. اگر شانس بیاورید و هم بازی یا هم صحبت خوبی در فامیل داشته باشید، احتمالا با سر به مهمانی‌ها خواهید رفت. اما اگر تنها باشید و فامیلهایتان آدم‌های عصاقورت داده‌ای باشند، حتما رفتن در جمعشان برایتان از کار در معدن هـم سخت‌تر میشود. امروز حرف‌های مان بوی دورهمی، مهمانی میوه و شیرینی میدهد، پس یک مشت تخمه بیاورید و مشغول مطالعه این مطلب از نوجوانه بشوید.

دیکتاتور یا قدرتمند؟!

درباره انواع مامان باباها و چالش‌های آن

دیکتاتور یا قدرتمند؟!

۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۲ | نظر

احتمالا خیلی از شما آرزو می‌کنید که کاش پدر و مادری منعطف‌تر داشتید تا آن‌قدر برای یک سینما یا کافه‌رفتن با دوستانتان مجبور نباشید ساعت‌ها به دست‌و‌پای والدینتان بیفتید و قسم و آیه بخورید که رأس فلان‌ساعت برخواهید گشت.

من، شبیه هیچ کس!

از زبان یک پسر نوجوان به خانواده‌اش

من، شبیه هیچ کس!

۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۲ | نظر

عموما در هر رابطه فرزند و والدی، کلی اتفاق جا افتاده است که می‌توانست آن را خیلی شیرین‌تر کند. از بغل‌هایی بگیر که هیچ وقت ادا نشد تا حرف‌هایی که ته قلب ما رسوب بست و نا گفته باقی ماند و اشک‌هایی که با هم دیگر نریختیم. شاید اکثر این کار‌های انجام نشده به واسطه این است که کسی به ما آموزش نداده و خوب نمی‌دانیم به جز ادای احترام و ادب و داشتن یک ادعای رفاقت چه نکات دیگری را باید رعایت کنیم، اما بد نیست مروری هم داشته باشیم به خواسته‌های بعضا نامعقول والدین از فرزندانشان، درباره این که چه باید بشوند.

اتاق شفابخش

اتاق شفابخش

۲۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۷ | نظر

این تصور موهوم که (فقط دیوانه‌ها به روان‌شناس و مشاور مراجعه می‌کنند) چند وقتی است که رو به انقضاست و آدم‌ها بیش از پیش به اهمیت درمان پی برده‌اند و به دلیل تنهایی عصر مدرن، نیاز بیشتری هم به این اتاق دارند و طبعا هیچ چیز جای درمان را نمی‌گیرد.