میشل پلاتینی، رئیس اسبق یوفا درباره آن گفته بود: «بخشی از روح فینال است». لینهکر، اسطوره انگلیسیها هم آن را «فینال بدشانسها» تلقی میکند. بگذارید درباره توصیفات دیدار ردهبندی جامجهانی از زبان این و آن بیشتر بنویسیم. ساوتگیت که حالا دیگر او را باید سرمربی «سابق» انگلیسیها بدانیم و با همین تیم در دیدار ردهبندی جامجهانی ۲۰۱۸ حضور داشت، زمانی درباره اهمیت دیدار ردهبندی جامجهانی گفت: «ردهبندی همان فینال است، با این تفاوت که فقط کمی شانس و اقبال بیشتر باعث شد به فینال واقعی نرسیم». داوور شوکر، اسطوره فوتبال کرواسی هم عاشق ردهبندی است چون خودش در آن بازی کرده: «ردهبندی رویایی است، زیباست. بله، البته به پای فینال نمیرسد، اما حضور در آن هیجانانگیز است». و حالا امروز قرار است بیستمین دیدار ردهبندی تاریخ ۹۲ساله جامجهانی فوتبال برگزار شود.
رکورددار مقام سومی: در تاریخ ۹۲ ساله جامجهانی هیچ تیمی به اندازه آلمان به مقام سومی جامهای جهانی نرسیده است. این تیم در سالهای ۱۹۳۴، ۱۹۷۰، ۲۰۰۶ و ۲۰۱۰ عنوان سومی را به دست آورد. برزیل، فرانسه، لهستان و سوئد در رده بعدی رکوردداران سومی قرار دارند. برزیل دو بار در سالهای ۱۹۳۸ و ۱۹۷۸ دیدار ردهبندی را برد. فرانسه هم در سالهای ۱۹۵۸ و ۱۹۸۶ سوم شد. تیمملی فوتبال سوئد در سالهای ۱۹۵۰ و ۱۹۹۴ و لهستان نیز در سالهای ۱۹۷۴ و ۱۹۸۲ فاتح مقام سوم جامجهانی شدند.
رکورددار چهارمی: هیچ تیمی به اندازه اروگوئه در تاریخ جامجهانی در دیدار ردهبندی شکست نخورده است. این تیم سه بار و در سالهای ۱۹۵۴، ۱۹۷۰ و ۲۰۱۰ در دیدار ردهبندی مقابل حریفان شکست خورده و به مقام چهارمی قناعت کرده است. تیمهای برزیل، انگلیس و صربستان دیگر رکوردداران کسب مقام چهارمی جام جهانی هستند و هر کدام دو بار در دیدار ردهبندی شکست خورده و به مقام چهارم رسیدهاند.
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد