به گزارش جام جم آنلاین از مهر، جمعیت الوفاق بحرین به مناسبت ۴ ژوئن، روز جهانی کودکان معصوم قربانی خشونت (International Day of Innocent Chindren Victims of Aggression)، با صدور بیانه ای اعلام کرد که رژیم بحرین از آغاز حرکت ملی دموکراسی خواهانه ملت بحرین تا کنون در ضمن سرکوب های شدید که بحرینی ها با آن مواجه بوده اند اقدام به بازداشت ۱۴۰۲ کودک نموده است.
الوفاق آورده است کودکان بحرین با شدیدترین انواع شکنجه و تجاوزان حقوقی مواجه بوده و تعداد زیادی از آنان به شهادت رسیده، مجروح شده و مورد تعقیب قرار گرفته اند و معصومیت کودکان هیچ تاثیری در گزینه های رو به افزایش نظام برای مورد هدف قرار دادن کودکان نداشته و ساده ترین حقوق آنان نادیده گرفته می شود.
بر این اساس، کودکان بحرین مورد محاکمه های ساختگی و انتقام جویانه و فشار روحی و شکنجه وحشیانه برای اخذ اعتراف قرار گرفته و هیچ استثنایی در خصوص رفتار با آنها صورت نمی پذیرد و به همین جهت کاملا مانند دیگر محکومان (بزرگسال) با آنان تعامل می شود.
در این بیانیه آمده است رژیم بحرین از لحظه بازداشت کودکان تجاوز به حقوق آنان را برای اخذ اعتراف شروع می نماید، چه از طریق شکنجه جسمانی، بستن چشم ها و ضرب و شتم شان و چه از طریق شکنجه روحی مانند محرومم نمودن آنها از تماس به خانواده هایشان و انجام بازجویی بدون حضور وکیل مدافع علاوه بر الفاظ رکیک و غیر اخلاقی که با آنها خطاب میشوند.
الوفاق از کودک شکنجه شده «ملا حیدر» به عنوان یکی از کودکان قربانبان شکنجه و محاکمه های مستبدانه در بحرین نامبرده که به ۷ سال حبس محکوم شده است و در اثر شکنجه شنوایی گوش چپ و بینایی چشم راست خود را از دست داده و دایما در حال انتقال به بیمارستان ست.
در پایان این بیانیه آمده است این اقدامات در حق کودکان بحرین باعث شده است تا موسسه های حقوقی بین المللی مانند سازمان عفو بین الملل با صدور بیانه هایی خواستار توقف اینگونه اقدامات در بحرین و اتخاذ روش های غیر وحشیانه برای رفتار با کودکانی که کمتر از ۱۸ سال سن دارند شده وهمچنین خواستار تجدید نظر در قوانین بحرین که در حق کودکان اجحاف می نمایند شده اند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر