
رژیم صهیونی در حملات هوایی به تأسیسات هستهای و نظامی ایران، علاوه بر اهداف نظامی و امنیتی اهداف راهبردی متعددی را دنبال کرده که در ادامه به بررسی هر یک از آنها میپردازیم.
تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی فرصتی بود که صداوسیما و دیگر رسانههای کشور، استعدادهای ذاتی خود را برای عرصهای که محمل جهانیشدن انقلاب اسلامی و تواناییهای ملت خویش است، نشان دهند.
بلافاصله بعد از حمله مستقیم اسرائیل به صداوسیما با ۱۱ موشک، موجی از هجمه یک جریان سیاسی در داخل کشور به رسانه ملی شروع شد.
درخصوص عملکرد صداوسیما در جنگ تحمیلی ۱۲ روز اخیر، ذکر نکاتی قابلتوجه است. نخست آنکه درباره این عملکرد، معمولا با دو گروه از افراد و جریانها مواجهیم که خواسته یا ناخواسته در مقابل یکدیگر قرار گرفتهاند و هر دو، موضوع را عمدتا براساس ذهنیتهای سیاسی تحلیل میکنند.
میخواهم قبل از توضیح علت هجوم غربگرایان به رسانهملی دو سه نکته را گوشزد کنم:
این روزها فضای رسانهای و عمومی در منطقه حول این پرسش میچرخد که آیا دوباره جنگ بین رژیم صهیونسیتی و جمهوری اسلامی ایران اتفاق میافتد؟ آیا رژیم صهیونیستی دوباره به ایران حمله خواهد کرد؟ موضوعی که باعث شده تحولات و رویدادهای منطقه و جهان در امتداد آن تجزیه و تحلیل شود. از این رو پاسخ به سؤال مذکور میتواند از واقعیتهای غیرقابل انکار پرده بردارد.
جنگ روانی، برخلاف تصور عمومی، فقط مقدمهای بر نبرد نظامی نیست؛ بلکه اغلب در مرحله پس از جنگ فیزیکی است که میدان اصلی آن روشن میشود. در این مرحله، حتی میتوان شکست را پیروزی جلوه داد یا دستاوردهای واقعی یک ملت را چنان تحریف کرد که خودِ مردم هم به تردید بیفتند: «نکند واقعاً ما شکست خوردهایم؟»
نه فقط جنگ، بلکه تمام پدیدهها و رویدادهای عینیِ بیرونی، آنچنانکه به ما منتقل میشوند، در قالب روایت معنا پیدا میکنند—و چه بسا روایت آنها از خود واقعه مهمتر باشد. آنچه به ما میرسد، واقعیتِ خام نیست، بلکه روایتِ آن است.
وابستگان نظامی ۲۰ کشور از جمله کشورهای روسیه، چین، اوکراین، برزیل، پاکستان، هند و تاجیکستان امروز سه شنبه ۲۴ تیر از ساختمان شیشه ای صداوسیما بازدید کردند. عکاس: مجید آزاد
در شرایطی که ایران پس از یک نبرد تمامعیار وارد فاز جدیدی از تقابل با دشمنان خود شده، میدان جنگ از خاکریزها به افکار عمومی منتقل شده است.
در روزهایی که هر خبر و روایت میتواند موجی در افکار عمومی ایجاد کند، ساخت و اجرای یک برنامه تلویزیونی سیاسی که با دعوت از چهرههای متفاوت حوزه سیاست در قالب گفتوگو به تحلیل شرایط حاکم میپردازد، به چیزی فراتر از مهارت رسانهای نیاز دارد.
گفتوگوی منتشرنشده رسانه KHAMENEI.IR با سردار سرلشکر شهید امیرعلی حاجی زاده: حالا ما هم هر موقع صحبت میکنیم، میگوییم صنعت موشکی از سال ۶۳ شروع شده، همه شاید فکر کنند که خب ۳۷ سال از این قضیه دارد میگذرد، یک مشت پیرمرد از آن موقع آمدند، انگیزه داشتند، این کارها را کردند. من الان دارم عرض میکنم متوسط سن نیروی هوافضا ۳۳ سال است. متوسط سن فرماندهان ما از سطوح فرمانده گردانی، فرمانده پایگاه تا فرمانده مناطق، بین ۳۵ تا ۴۰ سال است.
حضرت آیت الله خامنه ای، رهبر معظم انقلاب صبح امروز در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مجالس قانونگذاری دنیا را از لحاظ وزن حقوقی مشابه دانستند اما تأکید کردند: معیار اصلی قضاوت درباره مجالس جهان، وزن حقیقی یعنی «اهداف، جهت حرکت و مواضع» مجالس است که از این بُعد، جایگاه و شأن مجلس شورای اسلامی در جهان بینظیر است و البته دوام و بقای این جایگاه وزین و پر شرافت، الزامات و بایدها و نبایدهایی دارد که نمایندگان مجلس باید به آنها متعهد باشند.
بوژوویچ را میتوان در دسته ضعیف ترین مربیان خارجی تاریخ باشگاه استقلال قرار داد. مرد مونته نگرویی بی بروبرگرد کنار دست امثال موسیمانه و کخ قرار میگیرد.
مذاکرات روز شنبه در مسقط با تحلیل و ارزیابیهای متعددی روبرو شده است. بسیاری این مذاکره غیرمستقیم در مسقط را عاملی برای مشخص شدن مواضع آمریکا میدانند.
نماینده مجلس شورای اسلامی میگوید مذاکرات روز شنبه به اصرار مقامات آمریکایی و بهصورت غیرمستقیم است. مذاکره غیرمستقیم شرایطی است که جمهوری اسلامی ایجاد کرد.
با توجه به استمرار جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و تعهد ملت یمن و ارتش ملی این کشور به مردم غزه، مجددا حرکت هایی در راستای اعمال فشار به ستون فقرات رژیم صهیونیستی آغاز شده است.
حمله مشترک آمریکا و انگلیس به شهر های مختلف یمن و کشتار دهها زن وکودک بی گناه در این کشور از وجود یک توطئه جنگ افروزی جدید آمریکایی – انگلیسی برای تغییر قواعد در گیری در منطقه وحذف مهم ترین حلقه محور مقاومت حکایت دارد.
جنبشی که در سوریه آغاز شده، جنبش کاملا مردمی و با حمایت لایهها و اقشار مختلف مردم است. مسلما اقدامات خشونتبار دولت دمشق نمیتواند اصل این موضوع را از بین ببرد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به اینکه حدود سه ماه از استقرار جولانی و تحریر الشام در سوریه میگذرد، گفت: این در حالی است که آنها هنوز نتوانستهاند در این کشور ثبات ایجاد کنند و به مردم اطمینان بدهند که سیاست و برنامه آنها برای آینده سوریه چیست.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس سازمان غذا و دارو در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی در گفتوگو با «جامجم» تاکید کرد