به گزارش جام جم آنلاین، امسال با توجه به تصمیم عراق، فقط ۳۰ هزار ایرانی در قالب کمیتههای خدماترسانی در حماسه اربعین شرکت میکنند که از این بین ۲۱ هزار نفر در قالب ۵۰۰ موکب اربعینی به عراق اعزام میشوند.
یوسف افضلی، دبیر کمیته اسکان و تغذیه ستاد اربعین در گفتگو با فارس با اشاره به اینکه صدور ویزای خادمان موکب های اربعین از طریق کمیته اعزام پیگیری میشود، اظهار داشت: پس از صدور ویزا، خادمان موکبها باید بلیت اربعین را تهیه و به صورت هوایی به عراق سفر کنند. چرا که هیچ گونه اعزام زمینی در ایام اربعین صورت نمیگیرد.
وی با بیان اینکه موکب های ایرانی در مسیر پیاده روی اربعین از ۱۰ تا ۲۳ صفر در عراق فعالیت میکنند، افزود: با توجه به اینکه تجهیزات و وسایل موکبها هم امکان ارسال به عراق از طریق مرز زمینی را ندارد، موکبداران در کنار موکب های عراقی به زوار اربعین خدمت میکنند. البته برخی از موکبها نیز هر ساله تجهیزاتی در عراق مستقر دارند که در ایام اربعین آن را در موکبهای خود مستقر میکنند.
افضلی با اشاره به اینکه در مرزها هم هیچ موکبی نداریم، تصریح کرد: ۵۰۰ موکب در عراق و مسیرهای منتهی به کربلا به زائران اربعین خدمت میکنند و فعالیت موکب های ایرانی همچون سالهای گذشته تا سه روز پس از اربعین هم ادامه دارد.
هرساله موکب داران اربعینی از مرزهای زمینی تجهیزات و وسایل خود را به عراق ارسال میکردند و در کنار موکبهای عراقیها که میزبان اصلی زوار اربعین هستند، به خدمترسانی در زمینههای مختلف فعالیت میکردند که امسال امکان ارسال تجهیزات هم به عراق وجود ندارد و موکب داران باید وسایل مورد نیاز را از عراق تهیه کرده و در کنار موکب داران عراقی فعال باشند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد