به گزارش جام جم آنلاین لرستان مهران امیری با حضور در دفتر جام جم مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان در خصوص خاموشیهای استان با شروع فصل گرما توضیح داد: سال گذشته با برنامهریزی های انجام شده در بخش خانگی و تجاری خاموشی نداشتیم، همچنین خاموشی ناگهانی در استان را شاهد نبودیم.
اجرای برنامههای صرفه جویی مصرف برق در بخش صنعت و کشاورزی
وی گفت: در بخش صنعت و کشاورزی نیز با اجرای برنامهها خاموشیها مدیریت شده بود.
مدیر عامل شرکت توزیع برق لرستان با اشاره به اینکه امسال نیز برنامه سال گذشته با اندکی تغییرات اجرا میشود، عنوان کرد: برای صنایع از یازده صبح تا یازده شب یک روز در هفته برنامه عدم تولید مشخص شده است، برق چاههای کشاورزی نیز از یازده صبح تا ۵ عصر باید قطع شود.
وی خاطر نشان کرد: ادارات هم باید ساعت ۱۲ سیستم سرمایشی خود را خاموش کنند، از ساعت یک به بعد هم باید شصت درصد نسبت به صبح کاهش مصرف داشته باشند، تا ساعت ۱۲ نیز باید مصرف برق نسبت به مصرف مدت مشابه سال گذشته ۳۰ درصد کاهش داشته باشد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان با تاکید بر اینکه عملکرد ادارات در حوزه مصرف برق رصد میشود، گفت: لیست اداراتی که الگوی مصرف برق را رعایت نکردهاند تهیه و اخطارهای لازم به آنها داده شده است.
معضل انشعاب برق در حاشیه شهرها و روستاها
امیری در خصوص انشعابهای غیر مجاز برق در حاشیه شهر و روستاهای استان، عنوان کرد: سال ۹۶ قانونی در مجلس مبنی بر واگذاری انشعاب غیر دائم برای ساخت و سازهای حاشیه شهر و روستاها مصوب شد، یعنی در صورتی که شهرداری و متولیان اقدام به تخریب این ساختمانها کنند، شرکت توزیع برق باید انشعابهای غیر مجاز را جمع آوری کند.
به گفته وی کار ۲۰۰ متقاضی نهایی و به پیمانکار واگذار شده است و پنل ها ظرف دو ماه آینده نصب میشود.
مدیر عامل شرکت توزیع برق لرستان با اشاره به اینکه استفاده از پنلهای خورشیدی درآمدزایی دارد، گفت: استقبال سایر مردم در استفاده از پنل خورشید
ی مطلوب بوده، استفاده از پنل خورشیدی علاوه بر درآمد زایی به برق استان هم کمک میکند.
مدیر عامل شرکت توزیع برق لرستان اظهار کرد: سال گذشته ۶۰۰ پنل خورشیدی بین عشایر توزیع شد، امسال نیز ۵۷۰ پنل خورشیدی سهم عشایر کوچرو است.
تاکید بر وصول مطالبات برای تقویت شبکه برق
امیری در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به اینکه ۱۱ هزار کیلومتر شبکه متوسط، ۶۵۰۰ کیلومتر شبکه فشار ضعیف و بیش از ۱۷ هزار ترانس در استان داریم، عنوان کرد: ظرفیت توزیع ما با توجه به ترانسهای موجود مناسب است، اما با توجه به گستردگی شبکه، شرایط جغرافیایی و بادخیز بودن برخی مناطق و وجود اراضی کشاورزی در زمینه خاموشی وضعیت خوبی نداریم.
وی انجام کارهای اساسی در خصوص رفع مشکلاتی مانند خاموشی را منوط به تامین نقدینگی و وصول مطالبات عنوان کرد و گفت: شرکت توزیع برق ۳۵۰ میلیارد تومان از مشترکین طلب دارد که بیشترین مطالبات مربوط به ادارات است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان خاطرنشان کرد: انتظار داریم ادارات در پرداخت مطالبات خود همکاری لازم را داشته باشند، از مردم هم تقاضا داریم قبوض خود را به موقع پرداخت کنند، زیرا وصول مطالبات منجر به تقویت شبکه برق میشود.
امیری همچنین به دریافت یکصد میلیارد تومان تسهیلات از بانکهای استان اشاره کرد و گفت: این تسهیلات قرار است در راستای تقویت و افزایش ظرفیت شبکه هزینه شود.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر روستای بدون برق نداریم، عنوان کرد: برق رسانی به روستاهای مشمول هم مربوط به سکونتگاههای جدید است، سال گذشته ۸ روستا و امسال هم دو روستا شناسایی شد.
وی با اشاره به اینکه، این قانون مربوط به ساخت و سازهای قبل از سال ۹۶ است، اظهار کرد: ما در ساخت و سازهای بعد از سال ۹۶ با مشکل مواجه هستیم، زیرا نمیتوانیم انشعابی واگذار کنیم.
مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان، گفت: متولیان امر باید طرح هادی را در روستاهای نزدیک شهر مانند پاپی خالدار و جزایری به روز رسانی کنند، در محدوده شهر نیز شهرداری باید کارهایی انجام دهد، زیرا انشعابات غیر مجاز برای مردم مشکلاتی ایجاد کند.
ارتقا شعار پاداش مشترکان خوش مصرف
امیری در خصوص صرفهجویی مصرف برق نیز توضیح داد: سال گذشته شعار شرکت توزیع برق یک مساوی پنج بود،یعنی مشترکی که مصرف آن تا ۳۰۰ کیلو وات بود، به ازای هر کیلو وات پنج برابر نرخ خرید یعنی هر کیلو ۵۰۰ تومان پاداش محاسبه میشد.
وی بیان کرد: امسال اما این شعار به یک مساوی ۲۰ ارتقا پیدا کرد، یعنی مشترکین تا مصرف ۷۵۰ وات مشمول پاداش میشوند.
مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان گفت: به مشترکینی که مصرف آنها صفر تا ۱۵۰ وات است، به ازای هر ساعت دو هزار تومان پاداش، مشترکین ۱۵۰ تا ۳۰۰ وات، ۱۵۰۰ تومان پاداش، ۳۰۰ تا ۴۵۰ ولت مصرف، یک هزار تومان و ۴۵۰ تا ۷۵۰۰ وات، ۵۰۰ تومان پاداش تعلق میگیرد.
به گفته امیری سال گذشته ۲۳۰ هزار مشترک خوش مصرف داشتیم که ۱۵ میلیارد تومان پاداش به آنها پرداخت شد.
وی خاطر نشان کرد: امسال هم انتظار داریم هم پاداش و هم تعداد مشترکین همکار افزایش پیدا کند، تا به صنعت برق کمک شده باشد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان گفت: میتوان گفت سال گذشته در بخش خانگی ۱۰ درصد صرفه جویی مصرف برق داشتهایم.
امیری با تاکید بر صرفهجویی مصرف برق در واحدهای تجاری هم، عنوان کرد: با مشترکینی که نسبت به صرفهجویی مصرف برق همکاری نکنند، پس از اخطار محدودیت مصرف اعمال میشود.
وی بیان کرد: در صورت همکاری مشترکین با توجه به اینکه مشترکین پرمصرف و بد مصرف استان دو درصد است، قطعا میتوان مصرف برق را در استان کنترل کرد.
نصب ۴ هزار پنل خورشیدی در دستور کار است
مدیر عامل شرکت توزیع برق در خصوص سهمیه پنلهای خورشیدی برای استان نیز توضیح داد: سال گذشته بر اساس تفاهم بسیج سازندگی، دفتر مناطق روستایی و محروم استانداری، کمیته امداد و بهزیستی با شرکت توزیع برق سهم لرستان ۴ هزار پنل خورشیدی برای اقشار کم درآمد بود.
امیری با اشاره به اینکه چهار نهاد افراد مشمول را معرفی کردهاند، عنوان کرد: شرکت توزیع برق هم با انجام بازرسی فنی، افراد را شناسایی و پس از تایید به بانک های عامل معرفی میکند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر