به گزارش جام جم آنلاین از گرگان مدیرکل انتقال خون استان گلستان افزود: از این تعداد چهار هزار و ۲۸۹ نفر از مراجعه کنندگان بانوان بودند که ۶/۴۵ درصد کل مراجعان را به خود اختصاص می دهند که این آمار نسبت به سال قبل تغییر چشمگیری نداشته است.
وی یادآور شد: سرانه مراجعه بانوان در کل کشور کمتر از سه درصد است و این یعنی تعداد بانوان مراجعه کننده استان حدود دوبرابر متوسط سرانه کشور است.
محمدی گفت: در سه ماهه اول امسال ۱۷ هزار و ۲۶۲ مراجعه کننده داشتیم که از ۱۵ هزار و ۳۰۰ نفر خونگیری انجام شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته شاهد رشد ۶/۹۱ درصدی بوده ایم.
وی اظهارکرد: حداقل دو هزار نفر بیمار خاص در استان داریم که به طور مستمر باید خون دریافت کنند و سالانه حدود ۱۰۵ هزار واحد خون و فرآورده های خونی در استان مصرف می شود.
وی بیان کرد: علاوه بر اداره کل انتقال خون گرگان و مرکز فرآوری گنبد فرآورده های خونی بندرگز، علی آباد، کردکوی هم فعال هستند.
وی در پاسخ به این سوال که سهم اتوبوس سیار در این آمار چقدر بوده است، بیان کرد: سهم اتوبوس از کل آمار اهدا ۶ هزار و ۶۰۰ واحد بود که کمتر از ۱۰ درصد از کل آمار اهدای خون استان را شامل می شود اما پیش بینی ما این است که این سهم افزایش پیدا کند.
محمدی با بیان اینکه ۱۰۰ درصد درخواست ها و نیاز بیمارستان های استان به فرآوری های خونی برآورده شده است، تاکید کرد: دستگاه های تمام اتوماتیک برای گروه بندی خون از جمله تجهیزاتی است که نوسازی شده و قادر است طی دو ساعت حدود ۱۲۰ تست را روی کاغذ بخواند.
وی افزود: درسال گذشته ۶ دستگاه فریزر منفی چهل درجه به ارزش تقریبی چهار میلیارد و همچنین هفت دستگاه سیلر پرتابل به ارزش تقریبی چهارصد میلیون تهیه شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد