به گزارش ایرنا، عادل دریس افزود: توافقنامه همکاری سهجانبه میان خریدار این شناور مغروقه، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) به عنوان مالک قبلی و اداره کل بندر و دریانوردی خرمشهر به عنوان دستگاه ناظر بر پروژه امضا شد.
وی با اشاره به قرار گرفتن این شناور مغروقه به عنوان بزرگترین مغروقه در آبراه اروند در محدوده خطرساز (وسط کانال) مقابل اسکلههای عملیاتی بندر خرمشهر اظهار کرد: این توافقنامه همکاری سهجانبه به منظور تسریع در روند اجرای پروژه منعقد شده است.
مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر افزود: شناور مغروقه خانیان بهدلیل اصابت چند موشک در زمان جنگ تحمیلی به صورت عرضی در کانال غرق شده و به همین دلیل خارجسازی آن از لحاظ تأمین ایمنی دریانوردی جهت تردد شناورها به بنادر ایران و عراق بسیارحائز اهمیت است. وی گفت: با خارجسازی این شناور مغروقه، علاوه بر ایمن شدن مسیر تردد شناورها، دو پست اسکله غیرعملیاتی بندر خرمشهر نیز قابل بهرهبرداری میشود.
دریس افزود: با توجه به نگاه ویژه دولت در احیای دوباره آبراه اروند، انجام عملیات خارجسازی همه شناورها و اشیای مغروقه باقیمانده در این آبراه با پیگیریهای اداره کل بندر و دریانوردی خرمشهر در دست اقدام است.وی با تاکید بر پایبندی مجری و مدیر پروژه بر رعایت موارد ایمنی اظهار کرد: در نظر گرفتن تدابیر لازم برای پیشگیری از وقوع هرگونه حادثه در حین خارجسازی و انتقال لاشه شناور مغروقه به خشکی ضروری است.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد