دکتر مرتضی رئیسی، با بیان اینکه بیشترین تعداد پروژههای عمرانی مربوط به استانهای بزرگ چون تهران، خراسان و اصفهان است اظهار کرد: طبیعتا کمترین تعداد پروژهها هم مربوط به استانهایی است که دانشآموزان کمتری دارند و همچنین از لحاظ فضای آموزشی از وضعیت مناسبتری برخوردارند.
به گفته وی، به ازای هر دانشآموز در کشور نیم متر مربع فضای آموزشی یا ورزشی نیمه تمام وجود دارد که در واقع میتوان گفت اگر پروژهها به بهره برداری برسند، نیم متر مربع به سرانه فضای آموزشی در کشور افزوده میشود.
رئیسی با بیان اینکه اکنون سرانه فضای آموزشی به ازای هر دانشآموز حدود 4.8 متر مربع است گفت: در مدارس دولتی با استاندارهای موجود فاصله داریم و اگر مجموع پروژههای ناتمام ما که حدود شش میلیون متر مربع است به بهره برداری برسد به سرانه استاندارد نزدیک میشویم.
معاون عمرانی وزارت آموزش و پرورش افزود: در بعضی استانها که استانداران توجه بیشتری به آموزش و پرورش دارند وضعیت بسیار خوب است، اما در بعضی استانها سرانه چندان مطلوب نیست.
وی درباره زمان تکمیل پروژههای آموزشی گفت: زمان تحویل پروژهها تقریبا اوایل شهریور مشخص میشود. اگر تخصیص مناسبی صورت بگیرد عدد پروژهها افزایش خواهد یافت، البته اکنون سیاست اصلی وزارت آموزش و پرورش تکمیل پروژههای ناتمام است و ساخت اماکن آموزشی جدید را در دستورکار نداریم.( ایسنا)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد