
به گزارش جام جم آنلاین از پایگاه خبری پلیس، سرگرد یوسف شاکری در تشریح این خبر گفت: این افراد در ایام و مناسبتهای مختلف با انتشار پیامهایی مانند کمپین جمع آوری کمکهای نقدی برای نیازمندان و … در شبکههای اجتماعی و یا سایتهای اینترنتی بارگذاری میکنند که هموطنان باید مراقب باشند به هیچ عنوان به این پیامها اطمینان نکنند و اگر میخواهند کمکی نیز به افراد بی بضاعت یا نیازمند کنند حتماً از طریق سایتها و موسسات معتبر اقدام نمایند.
وی افزود: این افراد با تحریک کردن حس کنجکاوی و برانگیختن حس ترحم و نوع دوستی افراد با شیوه هایی همچون ارسال ایمیل، قرار دادن مطلب در شبکه های اجتماعی، تماس تلفنی و …اقدام به فریب مردم می کنند.
رئیس پلیس فتا استان به کاربرانی که قصد دارند کمکهای خود را از طریق فضای مجازی یا تلفنبانک پرداخت کنند، توصیه کرد: از طریق شرکتها و مؤسسات شناخته شده در کشور که توسط رسانههای جمعی شماره حسابهای رسمی آنها اعلام می شود، اقدام کرده و از واریز پول به حسابهای نامعتبر و شخصی افراد خودداری کنند.
این مقام نیروی انتظامی خاطرنشان کرد: شهروندانی که قصد دارند از طریق اینترنت و سایتهای معتبر اقدام به پرداخت کمک کنند، دقت داشته باشند در دام سایتهای جعلی موسوم به فیشینگ گرفتار نشوند و هنگام واریز وجه، موارد ایمنی همچون آدرس سایت، پروتکل امنیتی و دیگر موارد را نادیده نگیرند.
شاکری گفت: پلیس فتا به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به شهروندان بوده و آنان میتوانند نظرات و مشکلات خود را در خصوص فضای مجازی با مراجعه حضوری و همچنین کاربران در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به نشانی www.CyberPolice.ir و یا شماره تلفن ۰۵۸۲۱۸۲۳۵۰۷ با ما در میان بگذارند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان