در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از پایگاه خبری پلیس، سرگرد یوسف شاکری در تشریح این خبر گفت: این افراد در ایام و مناسبتهای مختلف با انتشار پیامهایی مانند کمپین جمع آوری کمکهای نقدی برای نیازمندان و … در شبکههای اجتماعی و یا سایتهای اینترنتی بارگذاری میکنند که هموطنان باید مراقب باشند به هیچ عنوان به این پیامها اطمینان نکنند و اگر میخواهند کمکی نیز به افراد بی بضاعت یا نیازمند کنند حتماً از طریق سایتها و موسسات معتبر اقدام نمایند.
وی افزود: این افراد با تحریک کردن حس کنجکاوی و برانگیختن حس ترحم و نوع دوستی افراد با شیوه هایی همچون ارسال ایمیل، قرار دادن مطلب در شبکه های اجتماعی، تماس تلفنی و …اقدام به فریب مردم می کنند.
رئیس پلیس فتا استان به کاربرانی که قصد دارند کمکهای خود را از طریق فضای مجازی یا تلفنبانک پرداخت کنند، توصیه کرد: از طریق شرکتها و مؤسسات شناخته شده در کشور که توسط رسانههای جمعی شماره حسابهای رسمی آنها اعلام می شود، اقدام کرده و از واریز پول به حسابهای نامعتبر و شخصی افراد خودداری کنند.
این مقام نیروی انتظامی خاطرنشان کرد: شهروندانی که قصد دارند از طریق اینترنت و سایتهای معتبر اقدام به پرداخت کمک کنند، دقت داشته باشند در دام سایتهای جعلی موسوم به فیشینگ گرفتار نشوند و هنگام واریز وجه، موارد ایمنی همچون آدرس سایت، پروتکل امنیتی و دیگر موارد را نادیده نگیرند.
شاکری گفت: پلیس فتا به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به شهروندان بوده و آنان میتوانند نظرات و مشکلات خود را در خصوص فضای مجازی با مراجعه حضوری و همچنین کاربران در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به نشانی www.CyberPolice.ir و یا شماره تلفن ۰۵۸۲۱۸۲۳۵۰۷ با ما در میان بگذارند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد