یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین، مرتضی ضامنی در گفتگو با فارس در مورد سامانه پایش ناوگان دانش آموزی (سپند) اظهار داشت: بر اساس آییننامه حمل و نقل دانشآموزی و اصلاحیه آخر آن، سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور موظف به طراحی سامانه جامع ملی برای فرایند سرویس مدرسه شد.
وی افزود: بر اساس این آییننامه شهرداریها، آموزش و پرورش و وزارت کشور موظف شدند یکسری وظایف را در خصوص سرویس مدارس انجام دهند.
مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانیهای شهری کشور اظهار داشت: شهرداریها باید شرکتها و رانندگان مجاز را به آموزش و پرورش معرفی کنند و طی یک فراخوان آنها را تایید صلاحیت کنند و مدارس نیز با آنها وارد قرارداد شوند.
ضامنی با بیان اینکه تاکنون 3000 شرکت تایید صلاحیت شدهاند، گفت: در حال حاضر ثبت نام شرکتها در سامانه سپند به پایان رسیده و ناوگان هم توسط شهرداریها در حال ثبت است.
وی بیان داشت: در مرحله سوم نیز از 10 شهریور والدین نسبت به ثبتنام خود در سامانه سپند اقدام کردهاند و در این سامانه یک حمل و نقل ایمن برای سرویس مدارس در نظر گرفته شده است و والدین هم میتوانند رفت و آمد فرزندان خود رصد کنند.
مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانیهای شهری کشور یادآور شد: تاکنون حدود 200 هزار نفر از والدین درخواست خود را در سامانه سپند ثبت کردهاند و یکسری از والدین نیز در مدارس ثبت نام کرده بودند که دیگر نیاز به ثبت نام مجدد در سامانه سپند ندارند و ثبت نام آنها در این سامانه توسط مدارس انجام میشود.
ضامنی بیان داشت: رانندگان سرویسهای مدارس که توسط سامانه سپند فعالیت میکنند دارای کد مشخص هستند و تایید سلامت شدند و خودروهای آنها نیز دارای معاینه فنی است.
وی گفت: ثبت نام سرویس مدارس خارج از این روند به صورت غیرقانونی است و عواقب آن با مدارس و والدین است.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد