در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین ، شیر حاجی بیگی، با اشاره به رشد یک درصدی اهدای خون بانوان در کشور، افزود: شاخص اهدای خون بانوان در ۴ ماهه اول سال ۱۳۹۹ در استان های خراسان شمالی، خراسان جنوبی و فارس نسبت به مدت مشابه سال ۱۳۹۸ بیشترین میزان رشد را داشته است.
وی خاطر نشان کرد: بالاترین میزان شاخص اهدای خون بانوان در کشور در ۴ ماهه اول سال ۹۹ مربوط به استان های سیستان و بلوچستان با ۸ درصد، خراسان جنوبی با ۸ درصد و خراسان شمالی با ۸ درصد بوده است.
حاجی بیگی با بیان اینکه میانگین شاخص اهدای خون در کشور در ۴ ماهه اول امسال ۵ درصد بوده است، گفت: در ۴ ماهه اول سال جاری ۷۵۷هزار و ۴۴۷ اهداکننده خون به مراکز انتقال خون کشور مراجعه کرده اند که از این تعداد ۶۰۱ هزار واحد خون اهدا شده است.
وی تصریح کرد: ۵۷ درصد خون های اهدایی در کشور در ۴ ماهه اول سال ۱۳۹۹ مربوط به اهداکنندگان مستمر بوده است.
سخنگوی سازمان انتقال خون کشور با اشاره به اینکه در این ۴ ماه، ۸۹ هزار نفر برای بار اول اقدام به اهدای خون کرده اند، گفت: در این ۴ ماه نزدیک به یک میلیون و ۵۰ هزار واحد خون و فرآورده های آن شامل گلبول قرمز فشرده شده، پلاکت، پلاسما به مراکز درمانی و بیمارستانی کشور توزیع شده است.
وی افزود: همچنین ۳۴ درصد از خون های اهدایی مردم مربوط به گروه خون O مثبت و تنها یک درصد از خون های اهدایی مربوط به گروه خونی AB منفی بوده است.
حاجی بیگی با اشاره به اینکه طی ۴ ماهه اول سال ۹۹، بیشترین میزان مراجعه در استان های تهران، خوزستان، اصفهان، کرمانشاه، خراسان رضوی بوده است، اظهار داشت: ۴۵۶۶ نفر از بهبود یافتگان از کووید ۱۹ جهت اهدای پلاسما به مراکز انتقال خون ۲۴ استان کشور مراجعه و از این تعداد ۳۵۹۵ واحد پلاسما اهدا شده است.
سخنگوی سازمان انتقال خون کشور یاد آور شد: عزیزانی که از بیماری کرونا بهبود یافته اند و ۲۸ روز از زمان بهبودی آنها گذشته است می توانند جهت اهدای پلاسما به مراکز انتقال خون مراجعه کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد