دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، دانشمندان دانشگاه «هافستر» در شهر «همپستد» ایالت نیویورک کشف کردند که ویروس کرونا میتواند باعث ایجاد یک عفونت نادر و کاهش بینایی در فرد مبتلا شود.
مجله علمی نوریج ساینس گزارش داده است که در یکی از بیمارستانهای نیویورک، سه بیمار مبتلا به «Covid-۱۹» دچار بیماری کراتیت (التهاب قرنیه) شده و سپس با گسترش این التهاب، غشای داخلی مردمک چشم آنها نیز عفونی شد.
متخصصان تاکید کرده اند که ظهور سه مورد آندوفتالمیت چرکی (عفونت مردمک) در یک دوره کوتاه، پدیدهای بسیار نادر است و از آنجا که با ویروس کرونا ارتباط دارد، انجام مطالعات دقیق جدید برای تأیید علت این موارد ضروری است.
لازم به ذکر است که این سه بیمار بیش از شصت سال سن داشتند که یکی از آنها فوت کرد، نفر دوم تحت عمل جراحی برداشتن چشم قرار گرفت و نفر سوم به طور کامل بینایی خود را از دست داد.
پزشکان توضیح داده اند که اندوفتالمیت چرکی یک بیماری بسیار نادر است و میتواند توسط ویروس ایجاد شود. از جمله علائم مرتبط با این بیماری شامل قرمزی، درد، ترشحات از چشم، تورم پلکها و کاهش بینایی است.
توسعه کراتیت به اندوفتالمیت چرکی یک بیماری بسیار نادر است. نتایج یک مطالعه علمی دیگر نشان داده است که طی ۱۵ سال تنها ۲۷ مورد از کراتیت تا اندوفتالمیت چرکی شناسایی شده است.
متخصصان بعید نمیدانند که ابتلا به کراتیت به علت عفونت با «Covid-۱۹» باشد؛ اما با این وجود، اطلاعات و شواهد کافی برای تأیید اینکه ویروس کرونا علت بیماری است، وجود ندارند.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد