به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از ایسنا، این نرم افزار را شرکتی به نام "Aidoc" ساخته است. نرم افزار مذکور هنگامی که یک ناهنجاری را تشخیص میدهد سیگنالی ارسال میکند. بیمارستان براویس از سه ماه گذشته در حال آزمایش این نرم افزار است. در طول این چند ماه، نرم افزار یاد شده ۱۳۰۰ اسکن را ارزیابی کرده و توانسته تمام موارد خونریزی مغزی را تشخیص دهد.
یک مزیت عمده نرم افزار Aidoc این است که باعث صرفه جویی زیادی در وقت متخصص مغز و اعصاب میشود. وقتی پزشکان اعلانی دریافت میکنند، میتوانند بلافاصله ناحیه مورد نظر را بررسی کنند. این نرم افزار قادر به شناسایی ۵۵ خونریزی در ۱۳۰۰ سی تی اسکن بود. این نرم افزار تاکنون در تشخیص هیچ مورد خونریزی دچار خطا نشده است و در برخی از موارد مثبت کاذب را نشان داده است و مضمون این اعلانها نیز این بوده که به نظر میرسد خونریزی وجود ندارد.
رادیولوژیستهای بیمارستان براویس اظهار داشتند که آنها از عملکرد این نرم افزار بسیار راضی هستند. آنها حتی ادعا میکنند خونریزیهایی را توسط آن شناسایی کردهاند که بدون نرم افزار نمیتوانستند آنها را تشخیص دهند. اما این بیمارستان همچنان به بررسی و آزمایش این نرم افزار ادامه میدهد.
این برنامه نه تنها میتواند خونریزی مغزی بلکه شکستگی گردن را نیز تشخیص دهد. بیمارستان براویس در حال حاضر هنوز قادر به بیان موارد زیادی در مورد عملکرد این نرم افزار جدید نیست. این شکستگیها کمتر از خونریزیهای مغزی شایع است، بنابراین از این ویژگی تاکنون خیلی کم استفاده شده است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد