به گزارش جام جم آنلاین، حبیب اسدالله نژاد در گفتگو با مهر اظهار داشت: میزان جوجه ریزی را در فروردین ماه ۱۲۳ میلیون و ۴۶۵ هزار و ۹۳۶ قطعه بوده که از این میزان ۱۱۲ میلیون و ۸۱۶ هزار و ۱۹۵ قطعه آن جوجه ریزی با مجوز بوده است.
وی با بیان اینکه میزان جوجه ریزی بدون مجوز قابل رهگیری یک میلیون و ۷۹۹ هزار و ۹۱ قطعه بوده است، گفت: این واحدها مجوز دارند اما بیش از رقمی که در مجوزشان آمده، جوجه ریزی کردهاند.
اسدالله نژاد ادامه داد: همچنین ۸ میلیون و ۸۹۰ هزار و ۹۵۰ قطعه جوجه ریزی نیز بدون مجوز و غیرقابل رهگیری بوده و در واحدهای مرغ مادر آمار مشخص وجود دارد که نشان میدهد این میزان جوجه خارج شده و اگر به مراکز تولید رفته باشد باید وارد بازار شود اما خبری از عرضه این اقلام به بازار نیست.
وی با بیان اینکه با این شرایط نمیتوان پیگیری کرد که این حدود ۸ میلیون و ۹۰۰ هزار قطعه جوجه کجا رفته است، اضافه کرد: اطلاعاتی در دست داریم که بسیاری از جوجهها به شکل کولبری و با استفاده از چارپایان از مرزهای کشور خارج میشود.
اسدالله نژاد ادامه داد: با این شرایط، معتقدیم که حجم زیادی از جوجهها از این طریق به خارج از کشور قاچاق میشود.
وی در مورد اظهارات سخنگوی ستاد مبارز با قاچاق کالا و ارز در خصوص کشفیات اندک جوجه قاچاق در مرزها گفت: ما در مورد جوجه های قاچاق کشف شده صحبت نمیکنیم صحبت ما جوجههایی است که دور از چشم این ستاد و عملکرد ضعیف نظارتی وزارتخانههای جهاد و صمت از کشور خارج شدهاند.
وی با ذکر این توضیح که شرایط کمبود تولید جوجه از ۶ ماه قبل قابل پیش بینی بود و صدور مجوز واردات جوجه با ارز ۴۲۰۰ تومانی و ایجاد رانتی عظیم در این خصوص قابل دفاع نیست، گفت: علاج واقعه را باید قبل از وقوع کرد و قصور دستگاههای مسئول نسبت به امنیت غذایی و تأمین نیاز پروتئینی استراتژیک کشور محرز و واضح است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم: