رییس جمعیت هلال احمر:

از اواسط سال ۹۹ برای واردات واکسن اعلام آمادگی کردیم/ خود را عضوی از وزارت بهداشت میدانیم

رییس جمعیت هلال احمر ضمن تشریح اقدامات انجام شده برای واردات واکسن کرونا به کشور، گفت: از میانه سال ۱۳۹۹ اعلام آمادگی برای واردات واکسن کردیم که بنا به صلاحدید وزارت بهداشت ۱۴ فروردین ۱۴۰۰ موافقت شد و اولین محموله چند روز بعد به کشور رسید.
کد خبر: ۱۳۳۰۸۳۶
به گزارش جام جم انلاین به نقل از ایسنا، کریم همتی - رییس جمعیت هلال احمر گفت: جمعیت هلال احمر بنا به وظیفه ذاتی خود، مرکز‌های واکسیناسیون را راه‌اندازی کرده و امروز هم از دو مرکز شرق و مرکز تهران به همراه فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا بازدید کردیم.

وی افزود: این ظرفیت تنها بخش اندکی از ظرفیت جمعیت هلال احمر است که در خدمت ستاد ملی کرونا قرار دادیم، جمعیت هلال‌احمر از اسفند ۹۸ در کنار وزارت بهداشت بوده، ما خود را عضو وزارت بهداشت و پیکره مردمی این وزارتخانه می‌دانیم.

همتی گفت: جمعیت هلال‌احمر برای مقابله با کرونا از ظرفیت بین المللی و خیرین استفاده کرده که از جمله این اقدامات تهیه و توزیع کمک‌های معیشتی-درمانی، تهیه تهیه و توزیع اقلام دارویی خاص و کرونا، کنترل مرز‌های کشور در بحث بیماریایی، قرنطینه و هدایت افراد به مراکز درمانی بوده است.

وی افزود: به طور کلی هرجا از هلال احمر کمکی خواسته شده ما در رکاب عزیزان بوده‌ایم؛ از میانه سال ۱۳۹۹ اعلام آمادگی برای واردات واکسن کردیم که بنا به صلاحدید وزارت بهداشت ۱۴ فروردین ۱۴۰۰ موافقت شد و اولین محموله چند روز بعد به کشور رسید.

وی ادامه داد: در واقع واردات واکسن یک کار تیمی خوب بود که باعث شد روند واردات واکسن را هلال احمر خیلی خوب انجام دهد، وظیفه هلال احمر ثبت سفارش و واردات واکسن در این پروسه بوده است.

همتی گفت: الان نیاز است ۱۸۰ میلیون دُز تا پایان سال تکمیل شود که ما با وجود مشکلات اعتباری و تحریم‌های ظالمانه تلاش کردیم که این مسیر خوب و امن را برای واردات واکسن ادامه دهیم، اما انتظار داریم با کمک‌های مالی این مسیر هموارتر شود.

بنابر اعلام روابط عمومی جمعیت هلال احمر، وی افزود: دردمندانه می‌گویم که من اقوامم را به دلیل کرونا از دست دادم و اگر واکسن بود آن‌ها همچون سایر عزیزان هموطن از دست رفته، الان زنده بودند.

رییس جمعیت هلال احمر گفت: روزانه هم بیش از ۱۰۰۰ نفر در مرکز شرق تهران واکسینه می‌شوند، به طور کلی ما ۱۶۰ مرکز واکسیناسیون آماده داریم که می‌توانند به ۵۰۰ مرکز ارتقا یابند.

دکتر علیرضا زالی - فرمانده عملیات مقابله با کرونا در تهران نیز گفت: ساختار چالاک اجرایی و خدماتی جمعیت هلال احمر که عمدتا در مواقع بحران نقش آفرینی می‌کند از روز‌های آغازین شیوع کرونا همراه ستاد ملی مقابله با کرونا بود که همواره در بخش بهداشت، درمان، مشکلات مدنی و پیشگیری کنار وزارت بهداشت هستند.

وی گفت: همچنین نقش بین المللی هلال‌احمر در تامین و واردات واکسن، سرم و دارو‌ها بسیار برجسته بوده، معمولا نقش هلال‌احمر در چنین موضوعاتی از چابکی بالایی همواره برخوردار بوده و هیچ دستگاهی به اندازه هلال احمر از این وجاهت عالی برخوردار نیست.

وی افزود: بیش از گذشته ظرفیت‌های هلال احمر برای واکسیناسیون و تامین سرم افرایش یافته که این امر را باید به فال نیک بگیریم.

زالی ادامه داد: حسن اعضای هلال احمر در بخش واکسیناسیون همان جایگاه موجه مبتنی بر سرمایه اجتماعی ملی است که برای ما بسیار کمک کننده خواهد بود، چون اعضای هلال احمر همان اطمینان بخشی را به مردم می‌دهند که در جاده‌ها با لباس مقدسِ بر تن به مسافران می‌دهند، بنابراین حضور و کمک آن‌ها در بحث واکسیناسیون برای وزارت بهداشت و ستاد ملی مبارزه با کرونا بسیار موثر و مهم است.

بنابر اعلام روابط عمومی جمعیت هلال احمر، همچنین امروز با حضور دکتر همتی - رییس جمعیت هلال احمر و دکتر زالی - فرمانده عملیات مقابله با کرونا در تهران، مرکز واکسیناسیون عمومی کرونا در مجتمع دارویی درمانی هلال ایران راه اندازی شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها