به گزارش
جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، جواد نیک بین اظهار کرد: کمیسیونهای تخصصی مجلس از روز شنبه (۲۳ مرداد) وارد بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی کابینه سیزدهم میشوند و بعد از آن جلسات رای اعتماد در صحن علنی تشکیل میشود.
وی افزود: با توجه به این روند، تشکیل کمیسیون مشترک و به دنبال آن آغاز بررسی طرح حمایت از حقوق کاربران به بعد از جلسات رای اعتماد موکول میشود.
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت که هنوز ترکیب اعضای کمیسیون مشترک مشخص نشده و احتمالا نمایندگانی از ۹ کمیسیون تخصصی در کمیسیون مشترک حضور خواهند داشت.
به گزارش ایسنا، نمایندگان مجلس در جلسه علنی چهارشنبه ۶ مرداد تصویب کردند که طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی و ساماندهی پیام رسانهای اجتماعی بر اساس اصل ۸۵ قانون اساسی (بررسی در کمیسیون مشترک به جای صحن علنی) مورد رسیدگی قرار گیرد.
سپس در جلسه علنی روز سه شنبه ۱۹ مرداد تعدادی از نمایندگان درخواست کردند که این طرح در صحن علنی به جای کمیسیون مشترک بررسی شود، مجلس با این درخواست مخالفت کرد، لذا بررسی جزییات این طرح به کمیسیون مشترکی واگذار میشود که مصوبات آن همان مصوبات صحن علنی تلقی شده و مستقیم برای ارائه نظر به شورای نگهبان ارسال خواهد شد.