به گزارش جام جم آنلاین همدان، دکتر حبیب معصومی با اشاره به استقرار اتوبوس آمبولانس اورژانس ۱۱۵ استان در میدان امام خمینی(ره) شهر همدان اظهار داشت: اتوبوس آمبولانس از شنبه گذشته (۱۰مهرماه) برای مشارکت در طرح ملی واکسیناسیون کرونا شروع به فعالیت کرد و در میدان مرکزی شهر مستقر شد.
وی با بیان اینکه در این اتوبوس آمبولانس ظرفیت تزریق روزانه ۳۰۰ دز واکسن وجود دارد عنوان کرد: تا امروز یک هزار و ۳۰۰ دز واکسن در این اتوبوس آمبولانس تزریق شده و ۵ نفر از همکاران ما خارج از شیفت موظف کاری خود در این اتوبوس آمبولانس ارائه خدمت میکنند.
رییس اورژانس پیشبیمارستانی دانشگاه تصریح کرد: ۲نفر از همکاران در موضوع تزریق واکسن همکاری میکنند و ۲ نفر دیگر مسئول ثبتنام و پذیرش هستند و یک نفر مسئول انتظامات و نظمدهی به حضور افراد است که از امروز یک پرستار هم به این افراد اضافه شده تا شرایط تزریق واکسن برای خانمها نیز فراهم شود.
وی بیان کرد: از روز گذشته، با ایجاد فضایی مناسب در قسمت عقب اتوبوس امکان تزریق واکسن برای خانمها نیز ایجاد شدهاست و در این اتوبوس امکاناتی نظیر یخچال، شستن دست و ... نیز منظور شده است و مجموعهای کامل برای تزریق واکسن فراهم آوردهایم.
**سهولت دسترسی مهمترین ویژگی اتوبوس آمبولانس تزریق واکسن کرونا
دکتر معصومی خاطرنشان کرد: از آنجا که محل استقرار این اتوبوس در مرکز شهر و میدان امام خمینی(ره) است کسبه و افرادی که برای خرید روزانه یا به هر دلیل دیگری از این محل گذر میکنند به راحتی میتوانند برای تزریق واکسن اقدام کنند و نیازی به بستن مغازه و گرفتن مرخصی و دغدغههایی از این دست برای تزریق ندارند در نتیجه استقبال مردم از این مکان تزریق واکسن بیش از نقاط دیگر است.
وی با بیان اینکه افراد حتما باید قبل از مراجعه برای تزریق واکسن، در سایت مربوطه ثبتنام کرده باشند تبیین کرد: در مجاورت اتوبوس آمبولانس، چادر و سایهبانی نصب شده که افراد در بدو ورود در این محل ثبتنام و پذیرش میشوند همچنین تعدادی صندلی تدارک دیده شده که پس از تزریق فرصت چند دقیقه استراحت فراهم باشد.
مدیر حوادث دانشگاه ادامه داد: به غیر از این اتوبوس، در ۱۴ نقطه دیگر در سطح استان آمبولانسهای اورژانس به درخواست معاونت بهداشتی دانشگاه به همراه کیت احیا برای مسائل احتمالی در شرایط تزریق واکسن مستقر هستند و در صورت لزوم مأمور به انجام خدمت خواهند بود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع احداث بیمارستان صحرایی در محوطه مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی اشاره و اظهار کرد: از دوماه قبل در موج پنجم شیوع کرونا با توجه به تکمیل ظرفیتهای بیمارستان، این محل برای درمان بیماران سرپایی ایجاد شد که خوشبختانه با کاهش ورودی بیمارستانها در روزهای اخیر نیاز به بیمارستان صحرایی مرتفع شده و جمع شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد