وی با بیان اینکه چنین همایشی علاوه بر بزرگداشت شهدا محفلی علمی محسوب می شود، گفت: اگر بتوانیم سیره علمی و اخلاقی شهید آقا مهدی باکری و شهید حاج قاسم سلیمانی را به درستی بیان کنیم، در این زمینه توانسته ایم موفقیت هایی به دست آوریم.
شهردار تبریز با اشاره به اینکه مدیریت اخلاقی و جهادی در سیره حضرت رسول اکرم (ص) و در سیره امیرالمومنین حضرت علی (ع) دیده می شود، افزود: ظلم ستیزی، فسادستیزی، تلاش و پشتکار از نشانه های مدیریت جهادی شهیدان باکری و سلیمانی است.
هوشیار با بیان اینکه ایمن محوری و تلاش در جامعه سرمنشا الگوی مدیریت جهادی است، تاکید کرد: مقصد نهایی سعادت ابدی انسان ها است.
وی در ادامه یادآور شد: شاید در گذشته ما از آرمان های مدیریت جهادی فاصله گرفته باشیم که برای جبران آن، مدیریت جهادی باید در قوانین اداری و استخدامی و گفتمان سازی مدنظر قرار بگیرد.
هوشیار از شهرداری ها به عنوان یکی از جبهه های نخست مدیریت جهادی نام برد و اضافه کرد: متاسفانه هنوز آنطور که باید نتوانسته ایم مانع اسراف و فاصله گیری سیمای شهر از المان ها و مبلمان های غیرایرانی و غیراسلامی شویم.
شهردار تبریز با بیان اینکه منطق مدیریت جهادی مدیریت بر قلب ها است، گفت: اگر امروز شاهد ذکر نام های شهید باکری و شهید سلیمانی از زبان پیر و جوان هستیم، ریشه در همین سیر و سلوک مدیریت جهادی این بزرگواران است.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد که همه مدیران شهرهای کشور بتوانند ادامه دهنده راه شهیدان والامقام در عرصه مدیریت جهادی باشند.