عضو کمیسیون فنی عمرانی شورای اسلامی شهر همدان:

شهرداری، قرارداد پیمانکار پیاده‌راه را تعیین تکلیف کند

عضو کمیسیون فنی عمرانی شورای اسلامی شهر همدان با بیان اینکه قرارداد پیمانکار پیاده‌راه باید طی یک تا دو هفته آینده تعیین تکلیف شود، گفت: مدیریت اصلی پیاده‌راه‌ها نیز باید با مدیریت تعیین شده در این خصوص و همکاری سازمان‌های مربوطه باشد.
کد خبر: ۱۳۶۹۳۳۲

به گزارش جام جم آنلاین همدان و به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهر همدان، حمید بادامی‌نجات در کمیسیون فنی عمرانی با موضوع ارزیابی و بررسی قرارداد پیاده‌راه، با اشاره به مسئله مدیریت پیاده‌راه‌های بوعلی، میدان امام (ره) و اکباتان، اظهار کرد: مدیریت این پیاده‌راه‌ها چندی است که گریبان‌گیر مدیریت شهری شده است.
وی ایجاد پیاده‌راه‌ها در همدان را اقدامی خوب و جاذبه گردشگری برای شهر دانست و گفت: با وجود انجام این اقدام خوب اما مشکلاتی وجود دارد که در این جلسه به آنها پرداخته شده و راهکاری برای رفع آنها باید ارائه شود.
عضو کمیسیون فنی عمرانی شورای اسلامی شهر همدان بیان کرد: نگهداری فضای پیاده‌راه، مباحث عمومی، خدمات شهری و نحوه کنترل ورود و خروج وسایل نقلیه از مشکلات موجود در پیاده‌راه‌ها است.
بادامی‌نجات با بیان اینکه توجیه پیمانکار برای جداسازی باجه‌ها خلاف مفاد قرارداد است، افزود: با یک حساب سرانگشتی سوال بزرگ این است که توجیه اقتصادی این قرارداد برای پیمانکار و شهرداری چه بوده است؟
وی با بیان اینکه دلیل نمی‌شود کار ارزان قیمتی با کیفیت نامناسب در این بحث ارائه شود، تصریح کرد: با اقدامات اینگونه مشکل پیش می‌آید و شهرداری نیز باید در این خصوص پاسخگو باشد.
بادامی‌نجات با اشاره به تعدد مسئولیت در شهرداری در اصل مدیریت پیاده‌راه‌ها و عدم مشخص بودن متولی در این خصوص، خاطرنشان کرد: در موضوع قرارداد با پیمانکار پیشنهاد مشخصی در بحث فسخ و یا خاتمه مسالمت‌آمیز قرارداد نداریم اما درخواست تعیین تکلیف از شهرداری داریم.
وی با تأکید بر اینکه از نظر کمیسیون، قرارداد پیمانکار باید طی یک تا دو هفته آینده تعیین تکلیف شود، یادآور شد: مدیریت اصلی پیاده‌راه‌ها نیز باید با مدیریت تعیین شده در این خصوص و همکاری سازمان‌های مربوطه باشد.
*علی‌اکبر نظری: مدیریت واحد و یکپارچه در پیاده راه‌ها ضرورتی انکارناپذیر است
رییس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر همدان نیز با بیان اینکه طی ٩ ماه گذشته پیگیر موضوع مدیریت پیاده‌راه‌ها بوده‌ام، اظهار کرد: مشکلات این حوزه ابعاد گوناگونی دارد که بحث باجه‌های استقرار یافته در پیاده‌راه‌ها و نحوه برخورد نیروهای مستقر در آنها اولین مسئله در این خصوص است.
علی‌اکبر نظری بر ضرورت ساماندهی پیاده راه‌ها تاکید کرد و گفت: عدم حضور موتورسیکلت‌سواران در پیاده‌راه‌ها یکی از مطالبات شهروندان است که تحقق آن نیازمند استقرار نیروی پلیس راهور در پیادراه‌ها است که در همین رابطه مکاتبات و رایزنی با معاونت خدمات شهری و راهنمایی و رانندگی صورت گرفته که تاکنون نتیجه ای حاصل نشده است.
وی در ادامه بیان کرد: در همین راستا هفته گذشته نیز نامه‌ای به شهردار ارسال شد که برای رفع این مشکل؛ موضوع را در شورای تأمین مطرح کند، چرا که رفع این چالش با همکاری راهنمایی و رانندگی محقق می شود.
نظری با بیان اینکه در بحث انعقاد قرارداد با پیمانکار، ساختار غلطی شکل گرفته است، افزود: مدیریت واحد و یکپارچه در پیاده راه‌ها ضرورتی انکارناپذیر است و باید در حوزه های سیما و منظر و فضای سبز، خدمات شهری و حمل و نقل و بار و مسافر رویه ای واحد تعریف و اجرایی شود تا رضایت شهروندان محقق شود.
وی بحث سد معبر را از دیگر مشکلات موجود در پیاده‌راه‎ها برشمرد و تصریح کرد: تمام کسبه پیاده‌راه بوعلی به بحث مدیریت و موضوع سد معبر در این پیاده‌راه اعتراض دارند تا جایی که در برخی موارد شاهد خیابان فروشی هستیم که همه این موارد ناشی از عدم مدیریت صحیح است.
رییس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر همدان ادامه داد: تقاضا داریم هرچه سریع‌تر قرارداد پیمانکار پیاده‌راه‎ها از سوی شهرداری تعیین تکلیف شود، چرا که تشدد در تشکیلات موجب بروز مشکل در اداره امور می‌شود.
نظری خاطرنشان کرد: لازمه تعیین تکلیف قرارداد پیمانکار جلسه با شهردار است، چرا که مشکل ساختاری است و باید قرارداد صریح و شفافی در این خصوص تعریف و اجرایی شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها