به گزارش جام جم آنلاین همدان، مرتضی بید آبادی اظهار داشت: قیمت عرضه البسه مدارس باتوجه به بررسیهای بازار با حضور رئیس اتحادیه و نماینده خیاطان استان مرداد ماه تعیین و ابلاغ شده است و در ان سود مورد نظر برای تولیدکننده و فروشنده نیز لحاظ شده با این حال این روزها شاهد برخی تخلفات هستیم تا جایی که بیشترین تخلف گرانفروشی اقلام مدرسه و دانشآموزان در این بخش است.
وی تصریح کرد: بازرسی از لوازمالتحریر و عرضه آن نیز به صورت مستمر انجام میشود که در حال حاضر با انجام 156 مورد بازرسی 45 پرونده گرانفروشی در این بخش نیز به تعزیرات جهت رسیدگی ارسال شده است.
معاون بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کننده سازمان صمت استان همدان درباره خبری مبنی بر گرانی کیف و کفش دانشآموزان نیز عنوان کرد: در بازار کیف و کفش خاصه برای دانش آموزان 165 مورد بازرسی صورت گرفته که سبب تشکیل 25 پرونده گرانفروشی شده است.
بیدآبادی درباره گرانی 50 درصدی لوازمالتحریر نیز بیان کرد: این درصد گرانی صحت ندارد و اگر اتحادیه آن را اعلام کرده حاضر هستیم بررسی کارشناسی انجام شود چرا که معتقدیم خرید لوازمالتحریر توسط عرضه کنندگان به صورت کلی انجام میشود اما فروش آن را با قیمت روز محاسبه می کنند و این مصداق بارز گرانفروشی است.
وی تاکید کرد: اینکه نوسانات ارزی و برخی مسائل اقتصادی بر رشد تورم اثرگذار بوده را می پذیریم اما اینکه گفته می شود فاکتورهای لوازم التحریر روزانه متغیر است و فروشندگان لوازم مورد نیاز خود را به روز خریداری می کنند را قبول نداریم.
معاون بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کننده سازمان صمت استان همدان افزود: در حال حاضر لوازم التحریر قیمتی بالاتر از سال گذشته دارد اما این رشد قیمت به طور قطع 50 درصد نیست.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد