به گزارش جام جم آنلاین همدان، ظاهر پورمجاهد در جلسه کمیته فرش استان همدان، اظهار داشت: این تسهیلات با سود چهار درصد در قالب طرح مشاغل خانگی و در راستای توسعه صنعت فرش دستباف استان به ۵۰ نفر پشتیبان و ۶۸۴ نفر بافنده مستقل در همه شهرستان های تابعه پرداخت شده است.
وی با تاکید بر اینکه تولید فرش دستباف از جمله زمینه های موثر در اشتغال پایدار و مولد است، افزود: در این زمینه باید از دانش آموختگان رشته تولید و باف فرش و همچنین دانشجویان این رشته در حوزه کارشناسی و همچنین مدیر امور فنی کارخانجات فرشبافی استفاده موثر و بهینه کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با اشاره به اینکه فارغ التحصیلان رشته فرش از توجه و حمایت ویژه دولت برخوردار هستند، تصریح کرد: فارغ التحصیلان این رشته می توانند بطور مستقل تسهیلات دریافت کرده و نسبت به تاسیس کارگاه های متمرکز در کشور اقدام کنند.
پورمجاهد خاطرنشان کرد: صنعت فرش در استان همدان ظرفیت قابل توجهی برای اشتغال آفرینی و ارز آوری دارد و برای توسعه آن از سرمایه گذاران داخلی و خارجی دعوت و حمایت میکنیم.
وی خاطرنشان کرد: فعالان عرصه فرش دستباف، کارگاههای فرش دستباف، شرکتها، تعاونیها و اتحادیههای مربوطه از ثبتنام در سامانه مودیان و پرداخت مالیات به شرط داشتن برگ سبز صادرات معاف هستند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با بیان اینکه استان همدان رتبه دوم پوشش بیمه روستایی و عشایری کشور را کسب کرده است، افزود: استفاده از مزایای بیمه روستایی و عشایری جایگزین خوبی برای فرشبافان فاقد بیمه تامین اجتماعی در استان است و قالیبافان ساکن شهرهای بزرگ هم می توانند از ظرفیت این بیمه استفاده کنند.
پورمجاهد تصریح کرد: برای تولید فرش دستباف و رقابت با کشورهای دیگر باید به سلیقه و نیاز بازارهای مصرف توجه کرد و آگاهی و اطلاع از سلیقه، رنگ ، طرح و اندازه مورد نظر در بازارهای جهانی عامل مهم و موثری در جهت افزایش کیفیت و فروش مناسب فرش ایرانی است.
وی توصیه کرد که «خانه خلاق فرش» در راستای تحقق شعار سال، افزایش اشتغال و توسعه اقتصادی صنعت فرش دستباف در این استان راهاندازی و فعال شود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد